Prima secţie de votare s-a deschis în Noua Zeelandă

0 314

Procesul de votare la alegerile parlamentare a început în Noua Zeelandă, la secţia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locală 7.00 şi 20.00, ora României, potrivit news.ro.

Românii din Noua Zeelandă sunt primii care pot să-şi exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare, la secţia nr. 18 din Auckland. Deschiderea secţiei din Auckland va fi urmată de secţiile de votare din Australia şi cele din Japonia.

Procesul electoral se va încheia la ora 7.00 (ora României), pe Coasta de Vest a SUA (secţiile de vot de la Los Angeles, Sacramento, Seattle, San Francisco, Las Vegas şi Portland) şi la Vancouver în Canada.

Secţia de votare din Auckland nu a primit buletinele de vot care trebuiau să-i fie furnizate de către poşta australiană, însă Ministerul de Externe a decis transferarea de buletine vot, timbre autocolante cu menţiunea „Votat” şi ştampile cu menţiunea „Votat” de la secţia de votare de la Sidney la cea de la Auckland.

 

via Cotidianul

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php