Musulmanii din UE se confruntă cu o ostilitate din ce în ce mai mare

3 345

Musulmanii din Uniunea Europeană se confruntă cu o ostilitate din ce în ce mai mare, fiind asociaţi cu grupurile teroriste, arată un raport al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale, citat de site-ul agenţiei ANSAmed, citat de Mediafax.

maxresdefault6-900x444

“Musulmanii din Uniunea Europeană se confruntă cu o ostilitate în creştere, deoarece sunt percepuţi frecvent ca autori ai atacurilor teroriste sau simpatizanţi ai grupurilor islamiste, fiind consideraţi ameninţări la adresa securităţii publice”, relevă un raport al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale efectuat în noiembrie.

Raportul se bazează pe un studiu efectuat în Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Spania, Finlanda, Suedia, Franţa, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Danemarca şi Slovacia.

“Imigranţii şi solicitanţii de azil sunt vizaţi de numeroase forme de violenţă şi intimidare din partea autorităţilor, grupurilor de persoane sau indivizilor. Fenomenul vizează şi activişti politici percepuţi ca fiind favorabili imigranţilor”, subliniază raportul.

 

sursa: NapocaNews

3 Comments
  1. Masura lucrurilor says

    Stai sa vezi cand s-or confrunta cu masacrarea si mutilarea de vii ….

  2. MASURA LUCRURILOR! says

    doare ADEVARUL ?

  3. Istoria says

    va fi prea tarziu cand vor incepe masacrele, triburile harapilor negri vor fi avut deja piciorul de pod bine stabilit aici cu ajutorul „infectatilor” neomarxisti cre vor fi macelariti primii caci la momentul inceperii razboiului rasial idiotii utili isi vor fi pierdut utilitatea. Solutia de bun simt este sa le distrugi regina caci au mentalitate de stup – in speta bombardarea cu arme nuclerare a cubului (kaaba) de la mecca direct in ziua de pelerinaj – le va distruge psihicul si atunci vor cadea dar ptr asta trebuie viziune si curaj sau mai popular si obscen creier si c**ie

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php