Un băiat supradotat, absolvent de liceu la 9 ani, dorește să devină astrofizician pentru „a dovedi că Dumnezeu există”

1 349

William Maillis este un băiat în vârstă de 9 ani care a absolvit liceul în luna mai iar acum s-a înscris la facultate.

William Maillis cu parintii

Tatăl său, Peter Maillis, preot ortodox grec, a declarat că a observat geniul fiului său încă de la o vârstă fragedă. La 6 luni acestă deja știa cifrele și a început să vorbească coerent la 7 luni. Pe când era de 21 de luni știa să facă adunări și scăderi, la 2 ani știa să facă înmulțiri, să scrie și să citească, la 4 ani făcea algebră, știa limbajul semnelor și citea grecește, la 5 ani făcea geometrie iar la 7 ani trigonometrie.

William Maillis la absolvirea liceuluiWilliam Maillis la absolvirea liceului

Acum este înscris în primul an la un colegiul public pentru a se putea obișnui cu atmosfera și viața studențească plănuind ca de la anul să se înscrie la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, Pennsylvania.

Visul lui William este de a deveni astrofizician „pentru a dovedi tuturor că Dumnezeu există” și că doar o forță externă putea crea cosmosul.

de Tudor Marincu RostOnline

1 Comment
  1. calin eugen says

    In fiecare copil se afla un dar mai deosebit,dat de Dumnezeu.Daca familia sau scoala il descopera,copilul devine ptr. toti o mare binecuvantare de la Cel de Sus.Sa iubim copiii mult,cat se poate de mult!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php