Donald Trump vs. Hillary Clinton. Manipularea „experților” din mass media

4 464

Citesc presa din România care a prezentat prima dezbatere prezidențială din SUA, cea dintre Donald Trump și Hillary Clinton. „Experții” noștri o dau câștigătoare pe Hillary Clinton.

Hillary Clinton si Donald Trump

Evenimentul Zilei: PRIMA CONFRUNTARE DIRECTĂ HILLARY CLINTON-DONALD TRUMP. Urmăriți dezbaterea prezidențială și schimbul fabulos de replici. DONALD TRUMP PIERDE ÎN FAȚA LUI HILLARY CLINTON

evz-dezbatere-sua

HotNews: Prima dezbatere intre Donald Trump si Hillary Clinton/ Trump, temperamental si zgomotos/ Hillary, calma si superioara in multe momente/ Fara greseli majore, fara reusite importante de ambele parti

hotnews dezbatere sua

Cam aceeași părere o au și „experții” americani. Dar să vedem și ce părere are americanul obișnuit, cel ce va vota în noiembrie.

Iată câteva sondaje online:

Cititorii revistei Time: Trump 57%, Clinton 43%

time dezbatere sua

Cititorii Fortune: Trump 50%, Clinton 50%

fortune dezbatere sua

Cam așa funcționează manipularea cam peste tot, titluri mari in presa date de „experți” care se bat cap în cap cu părerile oamenilor obișnuiți.

Personal, cred că sondajul Fortune e cel mai aproape de realitate. Susținătorii fiecărui candidat consideră că dezbaterea a fost câștigată de favoritul lor. Agenția de presă UPI chiar îl declară pe Trump ca având un ușor avans în fața lui Clinton și că, dacă alegerile s-ar desfășura astăzi, Trump ar câștiga cu scorul de 292 de electori față de 246 de electori pentru Clinton. Asta în ciuda faptului că același sondaj o dă pe Clinton câștigătoare a votului popular: 47,81% față de 47,14% pentru Trump.

Trebuie amintit că în SUA este posibil să ajungă președinte candidatul care obține mai puține voturi după modelul lui George W Bush care, în 2000, deși a obținut mai puține voturi decât contracandidatul său democrat, Al Gore, a fost ales președinte pentru că a câștigat mai mulți electori.

de Tudor Marincu RostOnline

4 Comments
  1. ANTIPUTIN says

    Trump personal o sa’i duca Basarabia lui Putin, pe o tava de aur. Tarul dement va organiza un banchet fastuos pentru marele lui admirator ajuns presedinte peste americani.
    Trampul va urmari induiosat pumnalul cu care Putin isi va taia halci mari din trupul Moldovei.
    Dar Basarabia nu este a lui Putin, nici a Trompetei mafioase!!!
    Basarabia este mama si tata, este Romania tradata, vanduta de naimitii Moscovei de peste 200 de ani.
    Ajunge! Rusii au violat’o si batjocorit’o in toate chipurile posibile şi cele mai odioase.
    Trebuie sa aducem Basarabia inapoi acasa.
    Stefan cel Mare şi Sfant ar trece prin taisul sabiei voievodale pe toti naimitii, pe toti uitucii, indiferentii, pe vanzatorii din Basarabia si Romania…
    In orizontul nostru politic, nimic nu sta mai sus ca idealul reunirii Basarabiei cu TARA-MAMA !!!

  2. Ionut Moraru says

    Ptr orice om normal, Trump a dominat de la un cap la altul dezbaterea pe care am urmarit-o atent in totalitate.
    „Trebuie sa ducem Basarabia acasa??? ” Pai spune-i asta ambasadorului SUA de la Chisinau si animalului de la ambasada SUA de la Bucuresti, nu lui Putin.
    Daca iese Trump presedinte (ceea ce nu se va intampla ptr ca sluga iudeo-masoneriei a fost aleasa a fi Killary care va baga America in toate razboaiele posibile), daca iese Trump ziceam ca dau de baut intregului personal de la ambadasa Israelului!

  3. ANTIPUTIN says

    Esti sigur, domnule, ca nu esti trol kremlinoid, de KGB scolit si aici pitulit ?
    Platit sa il speli pe tar, Dle Morar ?
    Nu’ti iesi din minti, nu suiera printre dinti, doar priveste’l pe Putin si coltii’i fierbinti :
    Sangele Basarab, ce curge din belsug
    Nu striga robia si rusescul jug ?
    Hai, raspunde sincer, trol dolofan
    Altfel ti’e discursul putred si in van!

  4. pui de dac says

    baaaaai bolnavule! tu vb de troli tu care comentezi antitrump chiar si la articolele care nu au nicio legatura cu el? nu vezi ca esti bolnav si obsedat? a fi anti putin nu inseamna sa fii antitrump ; de altfel dincolo de excentricitatile lui si declaratiile socante Trump are de gand sa se ocupe de America in primul rand nu de altii si mi se pare normal s-a declarat impotriva fanaticilor globalizarii; asa ar trebui sa gandeasca si conducatorii nostri sa puna Romania pe primul plan nu utopiile ideologiei globaliste neomarxiste sustinute si finantate de Soros; sigur ca toti nationalistii romani vor Reintregirea patriei, dar nu cu orice pret; nu as vrea sa vad o Basarabie realipita Romaniei dar sa se predea in Romania mare la scoala educatie pt perversitate, sa li se spuna copiilor ca pot sa-si aleaga genul si sa se legalizeze casatoriile gay si lesbi ca sa poata adopta monstrii acestia copii sa-i vampirizeze. Aceasta nu ar mai fi Romania ci o cazatura coloniala sclavagista a noii ordini mondiale bolsevice lgbt promovate de hitlery si partidul „democrat’ bolsevic. Stii ce a scris Eminescu ? „sau statul acesta sa fie cu adevarat romanesc sau nici nu merita sa fie!”. Decat sa-mi fie pervertiti copiii in halul asta si ajungem in iad, mai bine sa ne rada Dumnezeu de pe fata pamantului! Jos Hitlery Killary!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php