Marian Munteanu a reacționat în urma declarației lui Daniel Barbu: Trebuie să scăpăm cât mai curând, prin vot, de asemenea specimene

3 360

Marian Munteanu a reacționat la declarația incredibilă a lui Daniel Barbu, cel care consideră că meseria de politician este cea mai grea, mai grea decât meseriile cele mai periculoase, precum mineritul, și mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan.

Marian Munteanu

Sâmbătă

Unul din exponenții mizeriei politice compară cu nerușinare „pericolul” meseriei de politician cu cel la care se expun militarii noștri pe câmpul de luptă. Trebuie să scăpăm cât mai curând, prin vot, de asemenea specimene.
Sunt total de acord cu domnul Marius Apostol. presedintele Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati „Sfantul Dimitrie”:
„Ii ofer (lui Daniel Barbu – n.r.) o excursie all inclusive in Afganistan. Unde preotul ne citeste de fiecare data cand iesim din baza. Acolo Dumnezeu stie daca te mai intorci sau nu. Mi se pare incredibila comparatia”.

Liderul Alianța Noastră România este de acord și cu poziția lui Marius Apostol, președintele Asociației Militarilor Veterani și Militarilor cu Dizabilități, rănit în grav în Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat.

„Unul din exponenții mizeriei politice compară cu nerușinare „pericolul” meseriei de politician cu cel la care se expun militarii noștri pe câmpul de luptă. Trebuie să scăpăm cât mai curând, prin vot, de asemenea specimene.
Sunt total de acord cu domnul Marius Apostol. presedintele Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati „Sfantul Dimitrie”:

„Ii ofer (lui Daniel Barbu – n.r.) o excursie all inclusive in Afganistan. Unde preotul ne citeste de fiecare data cand iesim din baza. Acolo Dumnezeu stie daca te mai intorci sau nu. Mi se pare incredibila comparatia”.”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

 

via ActiveNews

3 Comments
 1. calin eugen says

  Politicianismul,ne-am cam saturat toti de el…

 2. Camelian Propinaţiu says

  Pt a-i descuraja pe nechemaţi, dl Daniel Barbu s-a referit la Adevaratul om politic, nu la înlocuitori de demnitari, la nechezoli. Erou si sub tirania marxist-ceauşistă, istoric de arta care impreuna cu Radu Ciuceanu si Octavian Roske a intocmit studiile Conditia monumentului sub regimul comunist si Va supravietui Bucurestiul pana in 1984?, difuzate de Europa Libera in 1981 si 1985. Pesemne ştie că neinvestind în tineret 15% din pib pt EduCultura, RO nu prea are viitor şi că alegem demagogi care nu risca martiriul ce ar urma la aşa Proiect de Ţară. TVR Cultural şi ICR cum au fost, initiere TVR Didactic in slujba Diasporii, Arte TV si RAI 5 preluate in RO, Muzeu de Istorie functional, noul Muzeu al Literaturii si, poate, mansardele memoriale bucurestene Eminescu, Iorga si Eliade, plus biblioteci de cartier bine dotate, macar pt pensionari…

 3. Ionut Moraru says

  Daaa, e minunat Daniel Barbu!!!
  Mai ales cand declara ca banii folositi ptr copii bolnavi de Sida sunt aruncati pe geam in loc sa i se dea lui sa faca seri culturale! Un sfant!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php