Nigel Farage a anunțat că îl sprijină pe Donald Trump pentru președinția SUA: Aveți o formidabilă ocazie cu această campanie

1 471

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic UKIP, Nigel Farage, care a făcut campanie pentru Brexit, și-a exprimat miercuri susținerea fermă pentru candidatul republican în cursa pentru președinția SUA, Donald Trump, în timpul unui miting în Mississippi, informează AFP.

https://youtu.be/a-77QgKuzmo

Naționalistul britanic a lăudat în discursul ținut în America campania lui Donald Trump comparându-o cu cea ținută în Marea Britanie pentru ieșirea țării din Uniunea Europeană.

„Paralelele sunt vizibile”, a dat asigurări Nigel Farage la Jackson, în Mississippi. „Toată lumea ne dădea perdanți, însă noi am reușit. Am făcut din 23 iunie ziua noastră a Independenței, când am zdrobit elitele de la putere”, a continuat el.

„Sunt milioane de americani obișnuiți care s-au simțit abandonați, care au trecut prin încercări grele. Care au impresia că actuala clasă politică de la Washington este deconectată”, a afirmat Farage în fața a circa 10.000 de persoane care asistau la miting.

„Prin urmare, aveți o formidabilă ocazie cu această campanie. Puteți să mergeți în aceste alegeri și să-i învingeți pe făcătorii de sondaje, puteți să-i învingeți pe comentatori și puteți să învingeți Washingtonul”, a îndemnat fostul lider al partidului UKIP.

Donald Trump i-a mulțumit britanicului pentru sprijinul acordat și pentru discursul de susținere și a afirmat despre campania sa din Marea Britanie că „a făcut o treabă foarte bună”.

sursa: ActiveNews

1 Comment
  1. ANTIPUTIN says

    Cei doi politicieni il admira pe Putin, asasinul, genocidarul, violatorul Basarabiei subjugate, calcate în picioare. Daca nu’s vanduti Rusiei, acesti indivizi prin egoul lor supradimensionat si absenta valorilor morale superioare, sunt demni de dispret.
    Cum poate Trump, proprietar de casionuri (de altfel duhnind a mafie americana, multe fiind chiar falimentate) si salvat de la ruina totala numai prin interventia Goldmann sachs si a bancilor chinezesti. Si bineinţeles, miliardarii lui PUTIN…
    Traim vremea marilor ucigasi. Fereste’ne, Doamne, de razboi nedrept si de osanda!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php