Doi români dispăruţi la Nisa. Copilul lor găsit într-un spital

0 337

O familie de români a fost dată dispărută la Nisa. În timp ce copilul a fost găsit într-un spital, de soarta părinţilor nu se ştie încă nimic.

Echipe de salvare şi poliţie în Nisa, 14 iulie 2016, în urma atacului care a făcut cel puţin 80 de victime Echipe de salvare şi poliţie în Nisa, 14 iulie 2016, în urma atacului care a făcut cel puţin 80 de victime (VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

UPDATE: Românca dispărută la Nisa a fost găsită într-un spital, relatează Realitatea TV, citând surse din Ministerul Afacerilor Externe.

Femeia, în vârstă de 28 de ani se află în stare critică, dar stabilă, susţine medicii. Soţul acesteia în continuare dat dispărut, numele său neregăsindu-se nici pe lista răniţilor, nici a decedaţilor.
***

UPDATE: Cei doi români dispăruţi ar fi, potrivit Adevarul.ro, Adriana (28 de ani) şi Cristian Coman (34 de ani), după cum se arată pe grupul de Facebook „SOS Nice”, grup pe care prieteni ai cuplului au postat şi fotografia acestora. Deocamdată nu se ştie din ce oraş sunt cei doi, însă din primele informaţii rezultă că familia Coman ar fi stabilită în Austria.
***

Trei persoane de cetăţenie română, soţ, soţie şi un copil, aflaţi în zona Nisa la momentul producerii atacului soldat cu peste 80 de morţi au fost date dispărute. Ulterior, copilul a fost găsit într-un spital de pediatrie din Nisa, transmite MAE. Starea de sănătate a acestuia este stabilă.

Minorul a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetăţean român. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ataşatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris. Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoţit rudele în cursul vizitei la spital şi a discutat cu medicii curanţi. De asemenea, la faţa locului se află şi ambasadorul României în Franţa, precizează MAE, în comunicatul de presă remis Epoch Times.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a minorului este stabilă, pronosticul privind evoluţia fiind unul pozitiv. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate.

Verificările cu privire la situaţia celorlalţi doi cetăţeni români daţi dispăruţi, părinţii minorului, continuă.

Ministerul de Externe precizează că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate, iar Ambasada României la Paris şi Consulatul General al României la Marsilia menţin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autorităţile franceze.

Amintim că joi, de ziua naţională a Franţei, un camion a intrat în mulţimea adunată la Nisa pentru focurile de artificii. Atacatorul a fost împuşcat de poliţie, nu înainte de a lăsa în urmă 84 de morţi şi numeroşi răniţi.

sursa: Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php