Marine Le Pen: Dacă aș fi americancă, aș vota cu Trump

0 337

Președinta Frontului Național din Franța (FN, partid naționalist), Marine Le Pen, a afirmat, într-un articol publicat miercuri în revista franceză Valeurs Actuelles, că, dacă ar fi americancă, l-ar vota pe republicanul Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA, relatează AFP.

‘Dacă aș fi americancă, aș vota cu oricine în afară de Hillary Clinton”, candidata democrată la alegerile din SUA, a declarat Marine Le Pen.

În opinia președintei FN, Hillary Clinton ”întruchipează tot ceea ce SUA au putut construi și exporta din nefericire în lume în termeni de model economic, de opțiuni internaționale…”.

”Referitor la Donald Trump, trebuie analizat în raport cu ceea ce este politica americană: dacă el pare ca fiind o specie extraterestră, aceasta este precis din cauză că el evoluează într-un sistem total cadențat. În afară de aspectul său bizar, ceea ce place americanilor, el este un om liber, față de Wall Street, față de piețe și de lobby-urile financiare, și chiar față de propriul partid”, este de părere Marine Le Pen, candidată la alegerile prezidențiale din Franța din 2017.

Președinta FN consideră că miliardarul american nu merită ‘nici prea multe complimente, nici prea mult oprobriu’.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php