Klaus Iohannis, deplasări EXTERNE tot mai costisitoare. CÂT a cheltuit Administrația Prezidențială pentru vizita din ISRAEL

0 431
Guvernul României a publicat pe platforma Transparență Bugetară cheltuielile Administrației Prezidențiale din luna martie. Aceasta este și luna în care Klaus Iohannis a făcut o vizită în Israel, a cărei durată a depășit cu mult timpul obișnuit al unei vizite oficiale. Astfel șeful statului a petrecut în Israel aproape o săptămână.
În luna martie, Administrația Prezidențială a cheltuit doar pentru deplasări externe suma de 1.447.493 de lei. Spre comparație, în luna ianuarie Administrația Prezidențială a cheltuit 99.027 lei, iar în luna februarie, 953.583 de lei, potrivit b1.ro.
În martie, deplasările externe ale Președintelui Klaus Iohannis au fost: Israel și Palestina – 7-11 martie, Bruxelles – 17-18 martie, Turcia – 23-24 martie. Este posibil ca tot în bugetul pe martie să intre deplasarea în SUA din perioada 30 martie – 2 aprilie.
Cheltuielile cu deplasări externe ale Președinției pe anul trecut au fost de 5,17 milioane de lei.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php