Deputatul Remus Florinel Cernea lovește năprasnic

5 908

În țara asta există persoane care nu trebuie votate sub nici un motiv și nici susținute pentru vreo funcție publică. Remus Cernea se află printre ei.

”Elevii care au împlinit 14 ani ar trebui să decidă singuri dacă urmează sau nu orele de religie. Codul Civil prevede acest lucru (subl.mea), în timp ce Legea învățământului spune că părinții decid până la vârsta de 18 ani a copiilor lor, aflându-ne în plin conflict de legi. Am propus corelarea Legii învățământului cu Art. 491 din Codul Civil.” Este noul proiect legislativ anticreștin al lui Remus Cernea.

Proiectul de lege se află în dezbatere publică, la Camera Deputaţilor, până la 1 martie, după care intră în procesul legislativ.

Florinel e atent la Codul Civil numai când vrea el. Tot în Cod se precizează că o căsătorie reprezintă uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, de exemplu. Acest lucru este ocultat în spațiul pubic și de alte persoane non-umane, supărate că milioane de oameni își doresc familii (naturale) pentru copiii țării. Supărat e și Florinel, care de ani de zile muncește pentru legalizarea parteneriatului civil și a căsătoriei între persoanele de același sex, obiectivul asociațiilor ”de profil”, conform comunicatului lor de presă din 2006, mai greu de găsit pe internet, dar nu (încă) dispărut. De altfel, (și) Florinel a făcut parte din coaliția ”Opriți Codurile” din 2009, din acest motiv.

”Mare atenție la profesorii de religie!”, ne avertizează Remus Cernea pe Facebook. ”Copiii nu ar trebui dați pe mâna acestora pentru a fi îndoctrinați religios! Destui dintre ei nu ar avea ce să caute în școli fie pentru că sunt prea habotnici și îi îndoctrinează pe copii, fie pentru că au diverse tulburări de comportament ori idei dintre cele mai bizare. Oricum studiile arată că evoluția intelectuală și culturală a elevilor care sunt îndoctrinați religios este mult mai slabă decât a copiilor care nu sunt expuși sistematic unor mesaje de propagandă religioasă.” Dar iată că aici, cu îndoctrinarea și propaganda, sunt de acord cu tine, Florinel. Se vede că tu ai fost îndoctrinat la ministerul adevărului și nu ai putut să evoluezi în parametri…

Îți urez să primești multe mărțișoare, cu ocazia prilejului legislativ!

de  RostOnline

5 Comments
 1. DACUL LIBER says

  Florinele,Florinele .. chiar ai fetisoara de gay ateu….mars la iubitii tai cu steaguri multicolore(pfui ,era sa zic diversitate multiculturala) Aferim de asa romani adevarati!

 2. calin eugen says

  Am luptat ptr.introducerea religiei in scoala.Am scapat(in ce proportie nu mai spun)de comunisti si am dat peste unul ca acest Remus Cernea…Ce cauti ,domnule,in Parlament?Chiar nu iti este ,asa putin ,rusine?

 3. ionut moraru says

  Pentru „Dacul Liber”.
  „Aferim” nu inseamna „Doamne fereste” sau „fereste” asa cum confunda foarte multi, ci inseamna contrariul: „Bravo, foarte bine!”. E o remarca nevinovata.
  Un fost camarad care e taximetrist, l-a intrebat pe Remus Cernea ce dadea sa se suie in taxiul sau, daca este el, Remus Cernea. Acesta s-a luminat la fata, a schitat un zambet larg si a raspuns :”Da, eu sunt Remus Cernea!” Atunci camaradul i-a spus : ” nu sunt incantat de cunostinta si nu sunt liber ptr tine niciodata”. Apoi i-a inchis usa si a demarat in tromba.” Ah, de ce nu l-ai scuipat!” -i-am reprosat atunci. Stati, nu sariti, ca si Capitanul ne invata sa ii scuipam in ochi pe „unii”!

 4. ionut moraru says

  P.S. Florinel Remusica, am o capra in gradina. E de sex feminin. Ce zici? Merge? Cand e ziua ta? Ca e atee, nu crede in Dumnezeu si e si masura ta.

 5. Adrian says

  Mă cert pe mine însumi pentru că o fracțiune de secundă m-am gândind oare cum i-ar sta cu un mic orificiu (în afară de cele avute de la bunul Dumnezeu), o mică găurică de 7,62mm sau 9mm.
  Dar, vai, nu este un gând creștin, ptiu satană cu ispitele tale !!
  Să ne rugăm pentru Remusică, nu pentru că i s-ar putea întâmpla ceva rău, nu, Doamne ferește ! Să ne rugăm ca acest mielușel rătăcit să se întoarcă pe drumul cel drept, să nu rătăcească pe cărări unde lupii …

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php