Nici noi nu uităm „libertatea” pe care ne-a adus-o Stalin și poporul rus

2 837

Urmașii invadatorilor barbari de la Răsărit s-au supărat că li s-a amintit de atrocitățile pe care le-au făcut în România după 1945 și reactionează:

Observăm cu îngrijorare eforturile depuse de România de a retuşa tot mai des, utilizând instrumente antiruse, evenimentele din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Astfel, în cadrul unui eveniment modest, organizat recent la Bucureşti pentru a marca Ziua Internaţională a Memoriei Holocaustului şi dedicat deportării nemţilor din Transilvania în URSS în anul 1945, au fost formulate aprecieri cu adevărat anti-sovietice şi anti-ruse. Accentul a fost pus pe «acţiunile inumane şi crude ale armatei sovietice de ocupaţie» faţă de nemţii nevinovaţi. Faptele bine-cunoscute care confirmă vina Bucureştiului şi Berlinului în cazul genocidului asupra evreilor şi ţiganilor nu au fost amintite. (poziția Ministerului de Externe al Rusiei)

Dar au și o scuză, pentru atrocitățile armatei sovietice de ocupație de vină sînt autoritățile românești:

Nu a fost amintit nici faptul că listele cu nemţii deportaţi au fost realizate intenţionat de administraţia românească. Astfel, Bucureştiul a redus din greutatea comunităţii nemţeşti, iar împreună cu aceasta şi a celei ungureşti (secuieşti) din Transilvania în favoarea populaţiei româneşti. Preşedintele actual al României, etnicul german Klaus Iohannis, ar trebui să cunoască aceste pagini din trecutul ţării.

Oare nu e vorba de aceleași autorități românești impuse cu forța de „Stalin și poporul rus care libertate ne-a adus”?

În final nu uită să ne amenințe:

În zilele când este aniversată capitularea hitleriştilor la Stalingrad, noi ţinem minte foarte bine de parte cui a luptat Armata Română.

Și noi ținem minte. Martirii noștri nu ne lasă să uităm. Și nu cred că trebuie să ne cerem iertare pentru că am luptat împotriva imperiului comunist. Faptul că lupta a fost justă a fost confirmat chiar de acţiunile inumane şi crude ale armatei sovietice de ocupaţie de după 23 august 1944.

sursa: RostOnline

2 Comments
 1. ionut moraru says

  Sigur e ministru doamna asta si nu vreo starleta porno?? Ca faţă are!

 2. Adrian says

  Armata română a luptat alături de armata germană împotriva diavolului roșu. Trebuie să fim mândri de asta.
  Bravii soldați români au luptat alături de eroica armată germană împotriva jidanilor comuniști care conduceau Rusia.
  Îmi pare sincer rău de milioanele de ruși care au căzut, victime ale evreimii comuniste.
  Poporul rus a plătit din nefericire cel mai mare tribut satanei iudeo masonice comuniste.
  Nu trebuie să uităm că grație conspirației iudeo masonice , popoarele creștine ale Europei au plătit cu sânge, iar azi poporul german dacă nu se trezește , va fi răspunzător în fața istoriei, pentru dispariția civilizației europene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php