Violențe la Koln! Naționaliștii germani s-au ciocnit cu polițiștii

1 436

Poliţia din oraşul german Koln a întrerupt sâmbătă seara manifestaţiile grupărilor de extremă dreapta, inclusiv mişcarea antiislamică Pegida, după ce protestatarii au aruncat cu sticle şi cu petarde spre forţele de ordine.

descărcare

Martorii de la faţa locului au relatat că protestatarii au aruncat cu sticle şi petarde în poliţişti şi că s-au produs încăierări la scurt timp după ce manifestanţii s-au pus în mişcare într-un marş împotriva străinilor, , informează agenţia DPA.

Pegida-Cologne5

Forţele de poliţie i-au avertizat pe protestatarii agresivi că vor folosi tunurile cu apă şi bastoanele.

În zona gării din Koln s-au adunat sâmbătă după-amiază la un protest împotriva imigranţilor circa 450 de simpatizanţi ai mişcării islamofobe de extremă dreapta Pegida.

poroteste_koln_14955700

Manifestaţia acestora a fost contracarată de aproximativ 1.300 de persoane care consideră că agresiunile sexuale care au avut loc la Koln în noaptea de anul nou nu trebuie să reprezinte un motiv de promovare a rasismului.

Poliția din Koln e vinovată de protecția islamiștilor care molestează femei, fapt ce a radicalizat grupările neo-naziste.

504159510

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. Adrian says

    Heil Deutschland !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php