„Pentru asta mi-am donat eu jumătate din hainele din șifonier? Acesta este noul Köln? Aceasta este noua Germanie?”

1 624

Naivii care au căzut victimă propagandei globaliste încep să se trezească la realitate. Titlul articolului reprezintă declarația făcută de un tînăr german a cărui prietenă a fost agresată sexual la Köln, în prezența sa, în noaptea de Revelion.

bun venit refugiatilor

La Köln, în fața aceleiași gări unde erau primiți acum cîteva luni de germani cu flori, găști organizate insumînd circa 1.000 de persoane au agresat, jefuit, hărțuit sexual și violat peste 90 de femei în noaptea de Revelion. Poliția estimează că numărul victimelor va crește, pe masură ce plîngerile penale sînt înregistrate. În ciuda mărturiilor șocante ale victimelor care i-au identificat pe agresori ca fiind originari din țări din Africa de Nord și Afganistan, autoritățile sînt acuzate că incearcă să mușamalizeze scandalul.

Alte cazuri asemănătoare au fost semnalate și în alte orașe din Germania precum Stuttgart și Hamburg. Unul dintre agresori, declară șeful Poliției din Nordrhein-Westfalen, Arnold Plickert, bagîndu-i efectiv mîna în pantaloni unei polițiste în civil. Președintele Sindicatului Federal al Polițiștilor, Rainer Wendt, declară că este vorba de o acțiune premeditată în care unii s-au folosit de întuneric și de masele de oameni pentru a comite infracțiuni sexuale. Ministrul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen, Ralf Jaeger (SPD), declară că este vorba de o acțiune concertată a unor barbați de origine nord-africana. (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

sursa: RostOnline

 

1 Comment
  1. ionut moraru says

    Da fraiere, pentru asta ti-ai dat hainele!
    Daca prostia ar durea, toti cei ce i-au primit cu bratele deschise pe „migranti”, ar merge pe strada cu felii de cartofi si de varza legate de tample cu sfoara!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php