Demers oficial – „Putem opri masacrul creștinilor din Orient”

1 430

La final de noiembrie 2015, parlamentarul european de origine suedeză, Lars Adaktusson a anunțat depunerea unui proiect de lege prin care se cere ajutorul Europei în problema creștinătății orientale.

Orientul Mijlociu, cu precădere Siria, Irak și Iran, Coreea de Nord, acolo unde între 50.000 și 70.000 de creștini sunt ținuți în lagăre de detenție, țări africane precum Sudan, Nigeria, Libia au fost, în anul 2014, țările în care creștinii au suferit din pricina credinței lor sincere în Mântuitorul Iisus Hristos. O știm cu toții și, din păcate, rămâne doar o știre, acuzată de multe ori ca fiind una politică. Însă, în realitate, acești oameni chiar suferă pentru credința lor.

Este încurajator, totuși, atunci când știrile fugitive devin demersuri oficiale. Așa s-a întâmplat la final de noiembrie 2015, când parlamentarul european de origine suedeză, Lars Adaktusson a anunțat depunerea unui proiect de lege prin care se cere ajutorul Europei în problema creștinătății orientale.

sursa: Doxologia

1 Comment
  1. valentin says

    Doamne Ajută ! Să dea Dumnezeu să reușească eliberarea creștinilor prigoniți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php