Razie de PROPORTII in Berlin, dupa ce ISIS si-a facut simtita PREZENTA

0 334

Politia germana a anuntat marti ca a efectuat perchezitii in opt locuri din Berlin, intre care sediul unei asociatii care gazduieste o moschee, ca urmare a unor suspiciuni privind racolarea de combatanti pentru gruparea jihadista Statul Islamic (SI) in Siria.

berlin

Perchezitiile au inceput la ora locala 06:30 (04:30 GMT) si vizeaza intre altele un marocan de 51 de ani, suspectat de tentativa de a recruta combatanti pentru a lupta in randurile jihadistilor din Statul Islamic in Siria, precizeaza politia berlineza intr-un comunicat.

Cu toate acestea, fortele de ordine germane mentioneaza ca nu au indicii potrivit carora ar fi fost pregatite acte teroriste pe teritoriul Germaniei, potrivit Agerpres.

Un macedonean de 19 ani figureaza, de asemenea, ca suspect in acest caz. Autoritatile considera ca acesta deja lupta in Siria.

Printre locurile perchezitionate in cursul acestui raid figureaza cladirea unei asociatii care adaposteste o moschee in cartierul berlinez Tempelhof-Schoneberg (sectorul 7 din Berlin), potrivit aceluiasi comunicat, care nu ofera precizari despre celelalte locuri perchezitionate.

sursa: Aktual 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php