Raport sfâșietor pentru creștinii din Siria și Irak

1 374

„ISIS folosește în execuții copii creștini răpiți din satele siriene. Copiii mai mici de 8 ani sunt antrenați cu forța în bazele de la Mosul, fără ca Occidentul și UNICEF să se seziseze măcar. Creștinismul va dispărea în scurt timp din Siria și Irak, dacă nu se va interveni.”

Un creștinism de aproape două mii de ani, în leagănul primului secol creștin… În Siria și Irak, religia dragostei și a iubirii este amenințată cu dispariția. Afirmația este confirmată de către cifrele sociologice. Observatorul Sirian, o instituție non guvernamentală, a prezentat situația creștinilor din Siria și Iark, state cucerite parțial de către Statul Islamic. Doar în anul 2015, raportul susține că au fost executați peste 3.027 de persoane, printre care cel puțin 86 de femei și 76 de copii, așa cum scrie Christian Post.

Jasmine Opperman, directorul Research & Analysis, a precizat că „ISIS folosește în execuții copii creștini răpiți din satele siriene. Copiii mai mici de 8 ani sunt antrenați cu forța în bazele de la Mosul, fără ca Occidentul și UNICEF să se seziseze măcar. Creștinismul va dispărea în scurt timp din Siria și Irak, dacă nu se va interveni”.

sursa: Doxologia

1 Comment
  1. Moraru says

    Si asazisul aparator al ortodoxiei, Rusia actuala, ce face? Ce poate.Doarme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php