Senator american: Următorul pas pe agenda gay e să definească, prin lege, creştinismul drept discurs al urii

1 306
Senatorul american republican Marco Rubio a declarat că în America de astăzi dacă nu sprijini căsătoria între persoane de acelaşi sex „eşti automat catalogat drept homofob şi o persoană stăpânită de ură” şi că următorul pas din această strategie este „să se argumenteze că predarea creştinismului constituie un discurs al urii”.
„Suntem pe punctul de a argumenta că predarea creştinismului este de fapt un discurs al urii”, a spus senatorul Rubio într-un interviu acordat pe 26 mai publicaţiei CBN News.
„Acest lucru se întâmplă deoarece societatea noastră a ajuns în punctul în care dacă nu sprijini  căsătoria între persoane de acelaşi sex eşti catalogat drept homofob şi o persoană stăpânită de ură”, a continuat acesta întrebându-se „care este următorul pas după acest lucru?”
„După ce au terminat atacul asupra indivizilor, următorul pas va fi să argumenteze că predarea creştinismului, catehismul Bisericii Catolice, este de asemenea un discurs al urii şi că acest lucru reprezintă un pericol real şi actual”, a mai afirmat Rubio.
Rubio a vorbit în interviu şi despre importanţa familiei tradiţionale.
„Familia este celula de bază a societăţii. Este primul şi cel mai important guvern. Este prima biserică. Familia este singura şi cea mai importană instituţie în societate. A existat înaintea guvernului. A existat înaintea legilor”, a explicat senatorul american.
Părinţii lui Rubio au părăsit Cuba în 1956 şi au devenit cetăţeni americani în 1975. Marco Rubio s-a născut în Miami, Florida, în mai 1971. El şi soţia sa au patru copii.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. calin eugen says

    Crestinismul este religia iubirii.A iubirii sincere si jertfelnicie,Fara ea nimic nu are sens.Dragostea nu va cadea niciodata.Amin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php