Patriarhia Română susține Marșul pentru viață: Avortul a devenit o PLAGĂ pentru poporul român. Încurajăm nașterile și adopția de copii

0 262

Patriarhia Română susține și îi îndeamnă pe toți credincioșii să participe la Marșul pentru Viață, ediția 2015, se arată într-un comunicat de presă postat pe siteul basilica.ro.

În document se arată că Biserica a arătat mereu importanța familiei, „instituţia sfântă cea mai afectată social, economic şi moral în ultimii ani”.

Marșul pentru viață va avea loc sâmbătă, 21 martie, concomitent în 60 de orașe ale țării și în Republica Moldova.

Mai mult, Biserica afirmă că avortul a devenit o adevărată plagă pentru națiunea română și susține adopția pentru familiile care nu pot avea copii.

„Întrucât, în perioada 1958-2008, în România, au fost avortaţi peste 22 milioane de copii, avortul a devenit o plagă pentru poporul român care se află astfel într-o scădere demografică îngrijorătoare.De aceea, Biserica binecuvintează şi încurajează adopţia de copii de către familiile care nu pot da naștere la prunci şi îndeamnă parohiile să contribuie constant la ajutorarea materială a familiilor care au copii mulţi, mai ales în parohiile sărace, și, totodată, să susțină formarea spirituală a tinerei generații, în iubire față de Dumnezeu și de semeni„, consideră autorii documentului.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php