Toni Greblă, reţinut de DNA pentru că ar fi încercat să vândă 50 de capre prin persoane interpuse

0 444

ora 12:30 Fostul judecător al CCR Toni Greblă a fost reținut, marți, de procurorii DNA. Avocatul acestuia a precizat că noutatea în dosar o reprezintă faptul că Greblă ar fi încercat să vândă 50 de capre prin persoane interpuse.

De asemenea, procurorii DNA cer şi măsuira arestului la domiciliu în cazul lui Toni Greblă.

„Ar fi incercat sa vanda caprele pe care nu le are unei alte persoane. Ca sa mearga umilirea pana la capat se cere si arestarea preventiva. (…) Ar fi incercat sa vanda vreo 50 de capre prin persoane interpuse”, a declarat avocatul lui Greblă, Petre Buneci.

Nu a recunoscut pentru ca nu avea ce”, a completat acesta.

………………..

Fostul judecător CCR Toni Greblă este audiat, marţi, la sediul DNA, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie. Greblă s-a arătat convins de faptul că adevărul va ieşi la iveală, pentru că el nu a „devalizat banul public”, iar unele acuzaţii sunt interpretări fantasmagorice.

”Sunt simplu cetățean, nu am niciun fel de funcție, nu am activitate în vreun partid politic și sunt implicat într-o anchetă judiciară. Din punct de vedere penal, nu înțeleg ce mi se întâmplă. Astăzi am fost cheamt la DNA și m-am prezentat. Nu a apărut nimic nou în dosar, dimpotrivă, probele administrate până acum par să confirme punctul meu de vedere. Eu sunt convins că adevărul va ieși la iveală”, a declarat fostul judecător de la CCR.

Toni Greblă a mai spus că își asumă relația cu finul său Ion Bîrcină, ”dar de aici și până la fapte penale este o cale lungă”.

Fostul judecăctor CCR Toni Greblă este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

sursa: Puterea

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php