Unu vine, altul pleacă. Băsescu îşi ia în primire biroul, după arestarea Elenei Udrea

0 431

La câteva ore după ce fosta sa protejată, Elena Udrea, a fost arestată preventiv, fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a luat în primire biroul de la PMP, birou pe care Udrea i-l amenajase personal încă din decembrie 2014.

Potrivit Mediafax, fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca. Eugen Tomac, ales preşedinte al PMP-ului după retragerea Elenei Udrea din partid va merge şi el la sediu în cursul zilei de miercuri.

Reamintim că fostul şef al statului a participat la sfârşitul săptămânii trecute la congresul PMP, unde a susţinut că vrea să fie un partener al partidului, „nu un conducător.” Cu acea ocazie, Băsescu a abordat şi subiectul Udrea, mulţumindu-i fostei sale protejate pentru „delicateţea” de a nu lua parte la Congres şi confirmând că aceasta i-a vorbit, pe vremea când era încă preşedinte, despre problemele de la SRI, respectiv despre generalul Florian Coldea.

Anterior venirii lui Băsescu la PMP, Udrea a lansat, pe lângă acuzaţii la adresa şefului SRI, o serie de remarci amare la adresa marilor bărbaţi politici ai ţării care „s-au ascuns pe sub mese” de când ea a pornit războiul cu Coldea.

sursa: Epoch-Times Romania

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php