ATAC al teroriștilor ruși asupra unui autocar cu pasageri din Ucraina. Zăpada, înroșită de sângele victimelor

0 510

Teroriștii ruşi din Donbas au ucis 6 civili, alti 20 au fost raniti, dupa ce un proiectil lansat de rebeli a lovit un autocar de cursa, anunta Vyacheslav Abroskin, șeful poliției regiunii Donetk, pe pagina sa de Facebook.

„30 de minute in urma, din directia Dokuchaevsk a fost efectuat un atac de artilerie al militanților rebeli spre punctul de control ucrainean de la Volnovakha. Un autocar cu pasageri a fost lovit direct. Sunt 10 de morți și 13 de răniți. Informațiile sunt verificate. La faţa locului se afla o echipa de investigare a Ministerului de Interne al Ucrainei„, – a scris Abroskin.

Mai târziu, centrul de presă al Operatiunii Antitero al Ucrainei (ATO) a precizat numarul victimelor.

„Teroriștii continuă să ucidă civili. Astăzi, în jurul ora 14.30, la punctul de control în satul Bugas (aproximativ Volnovakha) a fost supus cu cinism unui atac cu sisteme multiple de rachete Grad. Focul a fost declansat din direcția Starobeshevo. In urma atacului au fost loviti civili, aflati la punctul de control. Sunt 6 morti și aproximativ 20 de răniți. În zona punctului de control nu există forţe militare ucrainene, astfel încât acest eveniment arată în mod clar că teroriștii au deschis focul în mod deliberat asupra civililor„, se arata in comunicatul oficial al ATO.

sursa: Pagina de Rusia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php