60.000 de spanioli au marsaluit impotriva AVORTULUI

0 415

2

Circa 60.000 de spanioli au mărșăluit sâmbătă pe străzile Madridului pentru a cere guvernului conservator să-și respecte angajamentul luat în campania electorală de a restricționa uciderea de prunci prin avort.

Participanții la acțiunea de amploare, care a beneficiat de susținerea Bisericii Catolice, au fluturat drapele cu mesaje anti-avort și au afișat un banner de mari dimensiuni cu textul ”Fiecare viață contează”.

Când coloana de manifestanți a trecut prin fața sediului Partidului Popular, formațiune aflată la putere, demonstranții au început să scandeze ”asasinii” și să fluiere în semn de protest față de minciunile electorale care au adus voturile militanților creștini pro-viață.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a promis la alegerea sa în 2011 să înăsprească legislația privind avortul, însă a abandonat acest proiect în septembrie din cauza disensiunilor asupra acestei probleme în cadrul propriului partid, informează Agerpres. Acest pas înapoi a stârnit furia multora dintre susținătorii săi, care au amenințat că nu îl vor mai vota la viitoarele alegeri generale, prevăzute pentru decembrie 2015. Sursa:FrontPress.ro

13456789101112131415161718

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php