Vocea Rusiei deplânge rezultatul alegerilor din România

1 520

Site-ul postului de radio Vocea Rusiei, varianta în limba română, găzduieşte o analiză a alegerilor prezidenţiale din România. Sub semnătura lui Valentin Vasilescu, în articol se vorbeşte de trădarea intereselor naţionale, răsturnarea valorilor naţionale şi suspunerea faţă „Înalta Poartă”, toate acestea având ca punct de plecare debarcarea singurului conducător patriot: Nicolae Ceauşescu.

„Din acest motiv, orice s-ar fi întîmplat, în turul doi nu puteau accede decît Ponta și Iohannis, percepuți de Washington ca avînd cel mai mare potențial în calitate de executanți. Așadar n-a fost deloc o competiție în care toți candidații să beneficieze de drepturi egale și în care ar fi putut câștiga oricare dintre cei 14 candidați.

Nici confruntarea din turul doi, nu s-a mai desfășurat sub forma unor dezbateri televizate între cei doi candidați, care să reliefeze care are profilul cel mai apropiat de fișa postului președintelui României. Dezbateri care datorită experienței politice și inteligenței native, l-ar fi favorizat clar pe Ponta”, se menţionează în analiza din Vocea Rusiei.

Autorul denunţă în continuare influenţa instituţiilor media şi manipularea electoratului de către acestea. În opinia autorului, situaţia din Diaspora a fost o diversiune comparabilă cu situaţia din 1989.

„Sincronizîndu-se magistral cu diversiunile create de profesioniști la votul din diaspora, acea parte a presei susținătoare a lui Iohannis a surclasat-o net pe cea aservită lui Ponta, prin tupeul de a-și lua cu de la sine putere, dreptul de a legitima o diversiune. Pe care a prezentat-o ca fiind un act de patriotism autentic. Uzînd din plin de procedee agresive de generare a unei indignări fără suport real. Cu scopul de a induce electoratului din țară o stare de nervozitate în turul doi al alegerilor prezidențiale, menită să-l facă să reacționeze la urne emoțional și nu rațional. Și spre surprinderea celor care credeau că diversiunea din decembrie 1989 nu mai e posibilă, iată că ea a fost re-editată în 2014”, mai scrie autorul articolului din Vocea Rusiei.

sursa: Stiri pe surse

1 Comment
  1. Adrian says

    Valentin Vasilescu = trădător de neam și țară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php