Reacţie AGRESIVĂ a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă pentru un vot corect: „Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu` ăla să iasă la dezbatere?”

0 336

Timişoara, Cluj, Iaşi, Oradea, Constanţa, Bucureşti – aici mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de românii din diaspora şi au cerut demisia lui Titus Corlăţean. În paralel, primarul Craiovei, pesedista Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat agresiv pe Facebook.

În viziunea ei, nu a fost un număr foarte mare de oameni care au ieşit în stradă, spunând că, dacă vrea, poate mobiliza chiar a doua zi 20.000 de susţinători ai PSD, doar la Craiova.

”Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris OlguţaVasilescu, pe pagina de Facebook.

După aproximativ zece ore, Lia Olguţa Vasilescu a revenit cu o altă postare. De data aceasta, ea se plânge de injuriile primite după prima postare, numindu-i ”analfabeţi” pe alegătorii lui Klaus Iohannis.

”Ultimele postari cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!… Cât aţi mai muncit o noapte întreagă…”, a mai scris primarul Craiovei.

Românii au ieşit sâmbătă în stradă în mai multe oraşe din România, dar şi din străinătate, pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii dintre ei nu au putut vota la prezidenţiale. La Sibiu, protestele au început de vineri seară, unde sute de manifestanţi au scandat „Fiţi eroi în turul doi”, mesaj lansat în campania Gândul „VOTEŞTI”. Sâmbătă, tinerii din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara sau Oradea au ieşit în stradă simultan, pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora.

Cele mai masive proteste au avut loc sâmbătă la Cluj şi la Timişoara, unde în jur de 5.000 de oameni au protestat, cerând respectarea dreptului la vot în diaspora, dar şi mesaje politice împotriva premierului Victor Ponta. Proteste au avut loc la Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Oradea. La Bucureşti, în jur de 1.000 de oameni au părăsit zona Pieţei Universităţii şi s-au îndreptat în marş către sediul MAE. Ei s-au oprit în faţa Guvernului şi i-au cerut demisia lui Victor Ponta, apoi au mers la MAE unde au cerut demisia lui Titus Corlăţean.

sursa: Gandul

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php