ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ dintr-o şedinţă PSD. Planul de ARANJARE A ALEGERILOR PREZIDENŢIALE pentru Victor Ponta

0 643

Primari, consilieri, directori de deconcentrate sau directori de şcoli, toţi au fost puşi pe lista neagră de PSD. Cel puţin asta s-a întâmplat la Satu Mare, unde, supărat că a pierdut alegerile în judeţ, preşedintele organizaţiei şi vicepreşedinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o şedinţă de criză în care i-a ameninţat pe aceştia cu demiterea şi tăierea fondurilor, dacă în turul II Victor Ponta nu va câştiga alegerile. „Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. (…) Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. (…) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”, îi ameninţă Govor, potrivit unei înregistrări obţinute de Gândul. Cu tăierea fondurilor au fost ameninţaţi şi reprezentanţii bisericii, cu care, susţine Govor, a discutat pentru sprijin pe 16 noiembrie. În înregistrare se poate auzi planul pe care îl face şeful PSD Satu Mare îl face penru duminica alegerilor în care cere mobilizare maximă a activului de partid în faţa secţiilor de votare, unde să-i sfătuiască pe oameni să voteze cu Ponta. Victor Ponta s-a clasat pe locul al doilea în judeţ, fiind devansat de Klaus Iohannis cu 0,6%. Contact de Gândul, Mircea Govor admite că a avut o şedinţă cu primarii şi aleşii locali ai PSD, dar susţine că nu i-a ameninţat pe şefii de deconcentrate şi pe directorii de şcoli, comentând că probabil înregistrarea este „o făcătură a cuiva”. El recunoaşte însă că a discutat şi cu preoţii din judeţ, cu care afirmă că are o relaţie foarte bună. Govor e contrazis însă de inspectorul şcolar Claudiu Mondici, care a confimat pentru gândul că a participat pe 4 noiembrie la şedinţa PSD.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele. În această săptămână, Liviu Dragnea a discutat cu toţi şefii de organizaţie din ţară despre rezultate de la alegeri, iar în week-end-ul trecut s-a deplasat la Satu Mare pentru a evalua situaţia din judeţ.

În înregistrarea audio obţinută de gândul, Mircea Govor le transmite, pe un ton ridicat, colegilor că nu se pot „pişa pe şefi”.

„Să-i ia mama dracului pe toţi, că n-am nevoie de toţi nenorociţii in jurul meu. Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea.  Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul”, ţipă Govor.

El îşi ameninţă primarii şi consilierii că toţi cei care nu vor avea rezultate în turul al doilea al prezidenţialelor nu vor mai primi bani de la Consiliul Judeţean, dar nici de la bugetul de stat.

Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero  şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanie electorală, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit înregistrării obţinute de gândul.

sursa: Gândul

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php