Protest anti-Ponta la Timișoara. Timișorenii ies în stradă, sâmbătă, la ora 18:00, în Piața Victoriei!

0 435

Timișorenii au obținut aprobarea oficială pentru a putea organiza protestul pe care-l pregătesc de luni încoace. Aceștia vor să organizeze cel mai mare protest împotriva clasei politice în general, dar în mod particular anti-Guvern, anti-Ponta și anti-PSD.

PROTEST anti-Ponta la Timisoara, ca in Decembrie ’89. Locuitorii orasului in care PSD nu a castigat niciodata ies in strada pe 8 noiembrie

Mii de timișoreni se arată dispuși să participe la un protest de amploare al oamenilor simpli împotriva clasei politice la modul general și împotriva actualului Guvern, în frunte cu premierul Victor Ponta, chiar în ziua în care acesta are programată o vizită la Timișoara. Ponta vina în capitala Banatului pentru a ”pune la cale” campania pentru turul II al alegerilor prezidențiale.

Dacă ”mișcarea” anti-Ponta a prins contur pe Facebook și se vrea una pe plan național, timișorenii, așa cum noi am anunțat cu câteva zile în urmă, mai precis luni, 3 noiembrie 2014, http://www.buciumul.ro/wp-admin/post-new.phpa doua zi după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, nu mai au răbdare până pe data de 15 noiembrie, așa cum fusese stabilit inițial protestul.

O parte dintre cei care au dat ”join” acestui eveniment compară deja situația în care se află românii la ora actuală cu cea din Decembrie 1989, când de la Timișoara a pornit Revoluția care a dus la căderea comunismului din România. ”Banatul are voce! După cum s-a hotărât pe event-ul “Daca nu îl vrei pe Ponta președinte, ieși în stradă”, se va organiza un protest la scara națională pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigăte împotriva Comunismului s-au făcut auzite în 1989 aici, la TIMIȘOARA. Atunci, Timișorenii au dat posibilitatea săvârșirii unei reacții în lanț în toată România care ne-a eliberat pe toți de Comunism. Haide să arătăm din nou, ce înseamnă Timișoara! Dacă atunci l-am dat jos pe Ceaușescu, sigur îl putem rezolva și pe pămpălăul ăsta!” spune îndemnul evenimentului creat pe rețeaua de socializare la care și-au anunțat participarea circa 7.000 de persoane, până acum, în timp ce la evenimentul național au dat ”join” peste 36.000 de români, printre care și timișoreni.

Evenimentul de pe Facebook poate fi găsit AICI, iar la protest sunt invitați toți timișorenii și nu doar ei, care s-au săturat de bătaia de joc a clasei politice, la adresa lor, a oamenilor, sau a ”lucrurilor” cum au fost catalogați votanții lui Klaus Iohannis.

Așadar acțiunea de protest va avea loc la Timișoara, în Piața Victoriei, sâmbătă, 8 noiembrie 2014, cu începere de la ora 18:00 și este una cât se poate de legală. Proteste asemănătoare au fost deja programate, fie pentru data de 8 noiembrie, fie pentru data de 15, cu o zi înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, în Cluj, Iași, București, Arad sau Brașov.

sursa: VoceaTimișului

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php