Ionut Gherasim, la lansarea Clubului National Ţărănesc PNŢCD: „blestemul României, FSN-ul este şi la stânga şi la dreapta”

0 466

În ciuda Congresului PNTCD de la Braşov, unde se coace alianţa dintre controversatul lider PNTCD Pavelescu şi PMP, mai mulţi membri ai partidului au organizat lansarea, la Bucureşti, a unui Club Ţărănist, care se doreşte a fi un forum pentru coagularea unei relansări a valorilor care au stat la baza partidului ţărănist.

După 1990, PNTCD condus de preşedintele Corneliu Coposu, a fost cea mai importantă forţă politică ce s-a putut opune neo-comuniştilor conduşi de Ion Iliescu, susţinuţi de Moscova.

O consecinţă a acestui fapt este infiltrarea partidului cu agenţi ai securităţii şi colaboraţionişti, care au ruinat partidul din interior.

Ionuţ Gherasim, ales de Corneliu Coposu pentru a-i urma la cârma Partidului, apoi scufundat de luptele intestine care au urmat după moartea Seniorului, a luat cuvântul la conferinţa de lansare a Clubului, punctând unele dintre problemele care macină Partidul din interior.

sursa: EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php