Remus Cernea invită pe Conchita Wurst la Parada Gay. Bodu, oripilat de iniţiativa “clovnului cu barbă”

0 487

Victoria travestitului austriac Conchita Wurst în finala Eurovision l-a determinat pe deputatul independent Remus Cernea să-l invite pe cântăreţ în România, pentru a participa la Parada Gay din 7 iunie…

cerneaRemus Cernea şi-a mediatizat intenţia pe Facebook, publicând şi un text în acest sens pe siteul Voxpublica.

“Îi voi adresa și Conchitei Wurst invitația de a veni la Gay Pride pe 7 iunie. Dacă agenda nu îi va permite să ajungă atunci, sper totuși să ne viziteze cât de curând, cu un alt prilej. După cum se știe, în țara noastră bătălia pentru schimbarea mentalităților este de asemenea, în curs. Prezența ei aici sunt convins că va reprezenta un sprijin pentru grăbirea lucrurilor în sensul respectului pentru diferență și libertate“, arată Remus Cernea.

sebastian-boduIniţiativa acestuia a fost amendată pe Facebook de europarlamentarul ţărănist Sebastian Bodu, care îl invită pe premierul Victor Ponta “să şi-l asume pe Cernea”.

“Deşi nu am câștigat Eurovisionul, se pare ca domnul/doamna Conchita Wurst va veni in România, la invitatia deputatului Remus Cernea, pentru a participa la Parada Gay. Că Remus Cernea este un clovn care caută scandal pentru a fi în media știm cu toții. Dar nu înțeleg de ce acest comportament deplasat al clovnului nostru cu barbă nu este asumat de Victor Ponta, al cărui consilier a fost inainte de a fi promovat, cu sprijinul aceluiasi Victor Ponta, in Parlamentul României“, notează Bodu.

sursa: Pagina de Politica

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php