Sebastian BODU: „PNȚCD va arăta românilor adevărata față a PSD și PNL care pregatesc în Parlamentul European cel mai nociv experiment social: distrugerea familiei”

0 365

Domnule Prim-Ministru,

Având in vedere campania cu elemente naționale și tradiționaliste pe care Partidul Social Democrat o derulează sub deviza ”Mândri ca suntem români”, campanie girată chiar de Dumneavoastră prin prezența pe întregul panotaj public, deși nu candidați la alegerile europarlamentare din 25 mai, vă amintesc că reprezentanții din Parlamentul European ai partidului pe care il conduceți votează constant rezoluții care îndeamnă statele membre ale Uniunii Europene să recunoască/legifereze căsătoriile homosexuale, să permită adopțiile realizate de către cuplurile homosexuale și, mai rău, să introducă in școli educația în spirit homosexual a copiilor noștri.

Puteți verifica cele afirmate de mine pe site-ul Parlamentului European, unde lista de vot la rapoarte extremiste precum Estrela și Zuber este publică. Sunt convins însă că știți aceste lucruri, dar le ignorați cu bună-știință.

Vă cer public ca, în termen de trei zile, să vă exprimați poziția personală în legătură cu votul colegilor în Parlamentului European. Le sunteți datori cu acest lucru majorității tăcute a românilor care cred în valorile morale tradiționale

Domnule Prim-Ministru,

Familia tradițională, bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, este instituţia fundamentală a societăţii, în care se nasc, se educă şi se formează viitorii cetăţeni. Familia este purtătoarea tradiţiilor şi garanţia viitorului naţiunii. Din păcate însă, instituţia milenară a familiei este supusă unui atac masiv și reinventată în dispreţul total al realităţii de o minoritate vocală dar nereprezentativă. În același timp, stânga extremistă cu care vă asociați în Parlamentul European încearcă să redefinească până și persoana umană, iar aici vă amintesc de Remus Cernea, pe care l-ați promovat în spațiul public făcându-l consilier personal și apoi deputat PSD.

Domnule prim-ministru,

Încercarea de a introduce ”ingineria socială” ca materie de studiu încă din ciclul primar este o monstruozitate. Pentru a proteja copiii nostri de astfel de aberații, PNȚCD va distribui în acestă săptămână materiale electorale prin care va arăta românilor adevărata față a Partidului Social Democrat care, alături de Partidul Național Liberal, ne pregatește în Parlamentul European cel mai nociv experiment social: distrugerea familiei.

Sebastian Bodu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php