BREKING NEWS! Armata rusă și-a început ATACURILE împotriva Ucrainei!

1 655

RussiantArmata rusă a atacat în această dimineață o unitate a Marinei ucrainene din Sevostopol, ucrainenii au blocat intrarea, a anunțat un deputat al fracțiunii „Udar”, citat de gazeta.ua.

„Armata rusă a luat cu asalt unitatea „Matros Koshki” din Sevastopol Sailor Pisici. Ai noștri au blocat intrarea în unitate cu blindate și se pregătesc pentru apărare, cerând jurnaliștilor să reflecteze ce se va întâmpla acolo”, notează acesta.

Pentru ziarul „Adevărul ucrainean”, el a confirmat că „rușii atacă detașamentul de instruire nr. 39 (cantonament aflat vizavi de cazarma Lazerevski)”.

„Un ofițer parlamentar ucrainean a fost capturat. Una dintre clădiri a luat foc. Un Kamaz din Rusia (cu hardtop, fără semn de identificare) a dat buzna pe teritoriul campusului printr-un punct de control pentru vehicule. Noi i-am blocat trecerea cu blindate și l-am izolat de principalele forțe rusești care au rămas în afară. Rușii din-afară și-au scos mitralierele și amenință că vor trage. Primele împușcături s-au dat deja”, a dezvăluit reprezentatul „UDAR”.

http://ziarulnational.md/armata-rusa-si-a-inceput-atacurile-1/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php