Ponta recidiveaza | Fotografia in care aparea “alaturi de importanti sefi de stat si de guvern” la Soci a disparut de pe Facebook

0 321

captura pagina ponta facebook soci

Fotografia care il infatisa pe Victor Ponta, la dineul oferit de Vladimir Putin cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, alaturi de Presedintele Ucrainei, Victor Ianukovici, Kim Yong Nam, presedintele Marii Adunari Populare din Coreea de Nord si premierul bulgar, Plamen Oresharski a fost stearsa de pe pagina de Facebook a Premierului.

Fotografia, postata in cursul zilei de vineri, era insotita de urmatorul comentariu: “Premierul Victor Ponta, alaturi de lideri importanti de stat si de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarna 2014 de la Soci” . Postarea a stranit numeroase critici la adresa Premierului, fiind cunoscut boicotul celor mai importanti lideri politici mondiali la adresa Federatiei Ruse si refuzul acestora de a participa la festivitatile organizate de Vladimir Putin la Soci.

Este pentru a doua oara cand Victor Ponta alege sa stearga o fotografie contestata de pe pagina sa personala de Facebook, dupa celebra gafa din decembrie cand anunta ca a luat dejunul in compania Regelui Mihai, acesta fiind plecat din tara. Ulterior, fotografia care il infatisa pe Ponta in compania Regelui si care fusese realizata cu cateva luni inainte a fost indepartata de pe Facebook, iar Premierul a comentat ca a fost o eroare a echipei care se ocupa de pagina sa pe reteaua  de socializare.

sursa: Nasul TV

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php