Bătrân legionar ridicat de SPP pentru că a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu

2 715

Bătrân legionar ridicat de SPP pentru că a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu

Bătrânul legionar Victor Maghiar, în vârstă de 85 de ani, a fost săltat astăzi de SPP, după ce fostul deţinut politic la Gherla şi Periprava a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu, care îşi rostea discursul despre starea statului de drept din România, în cadrul congresului organizat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca de către Mişcarea Populară.

Bărbatul a fost ridicat de pe holul Casei de Cultură, acestuia nefiindu-i permis accesul în sala unde se aflau reprezentanţii Mişcării Populare.

Victor Maghiar participă cu vivacitate la protestele organizate în Cluj-Napoca de către cetăţeni, considerând că întreaga clasă politică care s-a perindat pe la conducerea României după 1989 este formată din trădători şi vânzători de ţară.

NapocaNews

2 Comments
  1. Moraru says

    Cinste acestui camarad, cu toate ca iu se poate reporosa ca nu mai are ce pierde prt ca are varsta care o are. OAre e chiar asa,
    Iar pentru sclavul Basescu: esti jalnic omule!

  2. dec says

    Cinste lui!

    Omul a spus exact ceea ce se intimpla! Multi ani inainte! poate tinerii invata ceva din acest gest correct!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php