In urma protestelor nationaliste si a publicatiilor romanesti, Niels Schnecker paraseste echipa de campanie a lui Antonescu

0 502

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat luni faptul că va înceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, precizând că acest lucru nu înseamnă că va înceta şi relaţia sa de amiciţie cu consultantul politic.

Întrebat dacă va înceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, Antonescu a răspuns: “Da, va înceta, ceea ce nu înseamnă că relaţia de amiciţie între mine şi domnul Schnecker va înceta. Ea va continua, activitatea domniei sale în calitate de consilier al meu va înceta”. El a precizat că a avut o “colaborare normală, o colaborare bună” cu Schnecker, însă “colaborările încep şi se termină”.

Anterior, surse din partid declarau că Niels Schnecker a decis să părăsească echipa de campanie pentru prezidenţiale a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în urma problemelor de comunicare întâmpinate în decursul colaborării din ultimele luni de zile. Din cauza acestui consilier de imagine anti-legionar în manifestările publice, candidatul Crin Antonescu a pierdut încrederea electoratului de dreapta și naționalist-creștin. Recent, absolut toate site-urile, publicațiile naționaliste și forumurile legionare au adus grave critici liberalului Antonescu, care la instigarea consilierului de imagine, a atacat și terfelit simbolurile românești de la Cioran, Eliade, Gyr până la Codreanu.

În București s-au organizat de către PTPT și Fundația Ogoranu manifestări de apărare a personalităților românești și a emblemelor culturale naționaliste interbelice împotriva inițiativei lui Crin Antonescu de a schimba OUG nr. 32 ca să-i aresteze pe românii care cred în simbolistica naționalistă și creștină interbelică. Plecarea lui Niels Schnecker de lângă Crin Antonescu este o victorie a naționaliștilor români și a publicațiilor NapocaNews, FrontPress și Buciumul.

Potrivit unor surse din PNL, consultantul a întâmpinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, în special după ce au apărut informaţii potrivit cărora Antonescu ar fi avut discuţii cu Adrian Thiess.

În 28 iunie 2013, preşedintele PNL, Crin Antonescu, anunţa că jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul său de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014. De peNapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php