Presiuni uriaşe în Marea Britanie ÎMPOTRIVA Imigranţilor. Ce decizie a luat David Cameron

0 325
David Cameron promite să modifice legislaţia în domeniul imigraţiei astfel încât viitoarele guverne să nu permită o imigrare nelimitată din state membre UE, într-o încercare de a evita o „revoltă” în cadrul formaţiunii pe care o conduce pe această temă.
Potrivit publicaţiei, premierul britanic se confruntă cu o revoltă cu o miză importantă din partea a zeci de parlamentari conservatori, care efectuează presiuni în vederea încălcării legislaţiei UE şi impunerii unor restricţii pe piaţa muncii împotriva bulgarilor şi românilor, relatează Mediafax.
Potrivit unor surse guvernamentale, un posibil compromis este asumarea unui angajament ca Guvernul să publice evaluări întocmite de oragnisme independente în domeniul imigraţiei asupra numărului de imigranţi ce ar putea veni în Marea Britanie după aderarea altor ţări la UE.
Executivul a refuzat în mod repetat să publice asemenea date înaintea anulării la 1 ianuarie a restricţiilor impuse pe piaţa muncii europene bulgarilor şi românilor, temându-se de repetarea unei erori comise de fostul Guvern laburist care a subestimat cu mult numărul imigranţilor polonezi în 2004.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php