Vladimir Putin: “Primul guvern SOVIETIC era alcatuit in proportie de 80 la suta din evrei”

3 600

 

poster-der-ewige-judePreşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat acum circa două săptămâni că “evreii alcătuiau 80-85 la sută din primul guvern al Uniunii Sovietice”, întocmit după Revoluţia bolşevică din 1917.

Discursul liderului de la Kremlin, rostit în 13 iunie, a fost preluat de mai multe agenţii de presă israeliene. Acesta a făcut referire la originea evreiască a comunismului sovietic când a vorbit despre naţionalizarea bibliotecii care a aparinut rabinului Joseph I. Schneerson. “Gândiţi-vă doar la aspectul acesta: decizia de naţionalizare a fost luată de primul guvern sovietic, care a fost alcătuit în proporţie de 80-85 la sută din evrei”, a spus Vladimir Putin.

Cu toate acestea, guvernul la care a făcut referire preşedintele rus a persecutat în primul rând Biserica Ortodoxă, cazurile în care evreii au avut de suferit fiind destul de rare, cel puţin în primii ani de existenţă ai Uniunii Socvietice. Mai mult, “antisemitismul” a fost declarat ilegal, fiind considerat “contra-revoluţionar”. Persoanele găsite vinovate de acest delict de opinie erau pedepsite cu moartea, conform noilor legi bolşevice impuse de Lenin. Sursa: FrontPress.ro

3 Comments
 1. Moraru Gheorghe says

  Domnul Putin da o inca o dovada ca se poate coopera cu el de catre nationalisti.

 2. Moraru Gheorghe says

  Doamne ajuta, si la multi ani camarazi!
  Vreau sa fac cateva lamuriri, daca nu ne trezim, si sa unificam dreapta nationalista-aici ma refer la cei care vor sa nu mai fie slugi in propria lor tara, atunci o sa fim vinovati de declinul in continuare al acestui popor.
  Iar dumneavoastra domnule Dobrescu aveti datoria sa aratati pe fata, disponibilitatea cooagularii acestor forte.
  Trebuie sa trecem de la stadiul de contemplatie mistica la cel de actiune in interesul national.
  Partidul Totul pentru Tara poate deveni vectorul acestei miscari nationale prin exemplul sau dar mai ales prin incelepciunea care este necesara acestor vremuri de grea incercare prin care trece fiecare roman.
  Cine sunt eu sa va cer acest lucru domnule Dobrescu?
  Un simplu om, care admira rezistenta celor care au fost legionarii si pe care dumneavoastra in calitatea pe care o aveti, aveti datoria sa treceti la fapte directe pentru a arata ca legionari n-au ramas in trecut, ci sunt exemple demne de urmat si in prezent.
  Va rog sa ma iertati pentru aceste cuvinte, va doresc tot binele.
  Cu respect!

  1. BardaluCristos says

   La multi ani nea’ Ghitz’ si Buciumului!
   Poti face dumneata j’de mii de partide, atata timp cît cacaciosii cu trese pe umeri in kaki si albastru o sug pe doispe milioane la viermii din guvern!
   No, intelesu-m-ai?!
   Îi rog pe acei misei, sa Nu ma ierte ptr. aceasta cuvîntare.
   Sa ne vedem cu bine!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php