Preşedintele Lituaniei “I-A DAT O PALMĂ” lui Vladimir Putin

2 553

Foto: business24.ro

Foto: business24.ro

Încă o lovitură pentru preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Preşedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, a anunţat  că va boicota Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. Grybauskaite a declarat că nu va asista la acest evenimentca urmare a încălcărilor drepturilor omului şi a sancţiunilor economice pe care Moscova le-a impus Lituaniei, ţară care asigur în prezent preşedinţia Uniunii Europene, scrie Agerpres. 
“Când văd încălcările drepturilor omului, comportamentul (Rusiei) faţă de partenerii săi din Est, sancţiunile economice, inclusiv împotriva Lituaniei, nu văd nicio posibilitate politică de a asista la Jocurile de la Soci”, a declarat Dalia Grybauskaite presei lituaniene, la Bruxelles.

În luna octombrie, Rusia a impus un embargo asupra importurilor de produse lactate lituaniene, pe fondul conflictului cu Lituania, care doreşte încheierea acordurilor de asociere şi de liber schimb între Uniunea Europeană şi ţări din fostul bloc sovietic, printre care şi Ucraina.

Şi preşedinţii Franţei şi Germaniei au comunicat recent că nu vor asista la Jocurile de la Soci.

sursa: Deschide.md

2 Comments
  1. Moraru Gheorghe says

    Si asa slugile UE fac ce fac si numai normalitate nu

  2. leon says

    demonizarea excesiva a lui Putin si a Rusiei confirma faptul ca Rusia a ramas probabil ultima tara ancorata in valorile crestinismului din lume.Ce li se imputa de fapt? ingradirea „drepturilor” oligarhilor corupatori, al celor ce trebuie sa impuna cu orice pret agenda agresiva a @lgtbx si in general a tot ce e nesfant.Dupa fructe cunosti pomul bun

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php