Evreu ARESTAT in Israel pentru ca propovaduia CRESTINISMUL

0 374

Evrei pentru IsusUn judecător din Israel a ordonat recent deportarea unui evreu neoprotestant din Marea Britanie pentru că a participat la un eveniment misioar evanghelic în sudul statului sionist. Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că cetăţeanul britanic nu avea nicio autorizaţie care să îi permită activităţi misionare.

Barry Barnet, în vârstă de 50 de ani, este membru al organizaţiei internaţionale ”Evrei pentru Isus”, care desfăşoară o campanie inedită, numită “Iată Dumnezeul tău Israele”. Acest proiect are ca scop convertirea evreilor la creştinism, deşi iudaismul este religia majoritară în Israel.

Bărbatul a fost arestat în proximitatea oraşului Beer Sheva de către 6 agenţi de la serviciul de control al imigranţilor. Acesta a fost dus într-un centru special din Omer, după care a fost mutat într-o închisoare din Ramle, unde a stat timp de mai multe zile şi interogat.

Directorul organizației “Evrei pentru Isus”, Dan Sered, a condamnat arestarea misionarului creştin, acest lucru fiind o premieră pentru organizaţia pe care o conduce.

Într-un final Barry Barnet a fost eliberat, urmând să fie expulzat zilele acestea din Israel.

Organizaţia din care face parte a declarat că va contesta ordinul judecătoresc. Dacă acesta nu va fi însă revocat, există riscul ca acest caz să se transforme într-un precedent legal care va putea fi utilizat pentru expulzarea şi a altor misionari care vor fi implicați în activități religioase, considerate de neacceptat de guvernul israelian, avertizează organizaţia “Evrei pentru Isus”. Sursa: FrontPress.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php