PRIGOANA. (1) Antonescu deschide închisorile politice! Legionarii vor face puşcărie.

13 1.651
406870_455908734455784_1085231329_n - CopyRomânia se întoarce la totalitarism. Este concluzia declaraţiilor de ultimă oră făcute de liderul PNL, Crin Antonescu.

În efervescenţa fără scrupule cu care îşi pregăteşte drumul spre preluarea integrală a puterii de către partidul liberal, rectae ajungerea sa la Cotroceni, acest personaj politic calcă pe orice, inclusiv pe cadavre. Şi când spun asta, mă refer la cadavrul democraţiei româneşti, şi aşa schiloadă şi costelivă, de până acum.

În preparativele accederii la putere a oricărei lichele politice de pe Dâmboviţa intră -a devenit o tradiţie – măgulirea, prin prestarea cu slugărnicie a unor servicii, a acelor puternice cercuri de lobby grupate în jurul a ceea ce chiar unii evrei numesc „Industria Holocaustului”. Toţi, dar absolut toţi politicienii români din 1990 încoace, de la Iliescu şi Văcăroiu şi până la Băsescu şi Victor Ponta, au procedat la fel, pupând papucul foştilor bolşevici regrupaţi după revoluţie sub haina cercetătorilor holocaustului. Desigur, în detrimentul poporului român.

Ceea ce îl diferenţiază însă pe Antonescu de predecesorii săi este faptul că acesta face serviciile avant la lettre, în avans, nemaiaşteptând să vadă dacă frenetica sa slugărnicie se va concretiza şi în ajungerea sa pe scaunul prezidenţial.

Astfel, cu superficialitatea tâmpă cu care deja ne-a obişnuit, de pe poziţia de şef al celui de-al 2-lea partid guvernamental, Crin Antonescu anunţă depunerea unei iniţiative legislative care, dacă va fi votată de Parlament, va arunca fără drept de apel în puşcărie mii de persoane, atât tineri, cât şi octogenari foşti deţinuţi politici care nu au înţeles să se dezică de idealul politic al tinereţii lor nici măcar sub teroarea lagărelor de exterminare ale regimului comunist, cu atât mai puţin nu o vor face azi, sub domnia lui Crin cel adormit.

În realitate, proiectul de lege cu pricina nici măcar nu are ca autori pe liberali. El aparţine şefului Institutului „Ellie Wiesel”, neomarxistul Alexandru Florian (fiul evreului comunist Radu Florian, venit pe tancurile sovietice în 1944 pentru a bolşeviza România) şi a fost introdusă pe lista priorităţilor legislative ale Guvernului Ponta în septembrie 2012, cu termen de finalizare pînă la sfârşitul anului trecut. Dificultăţile în administrarea ţării cauzate de incompetenţa guvernului USL , dar şi agitaţia cercurilor legionare în urma semnalului de alarmă tras de noi în ianuarie a.c., au determinat însă temporizarea acestei iniţiative legislative.

Iar scoaterea ei acum pe tapetul Parlamentului sub culorile PNL face parte din strategia lui Crin Antonescu de a se delimita tot mai mult de guvernarea USL, lăsându-l pe Victor Ponta managerul eşecului general al acestei guvernări. Nu m-ar mira ca Anotnescu să-i reproşeze lui Ponta până şi tergiversarea acestui serviciu adus holocaustologilor de la „Elie Wiesel”.
În mare, proiectul de lege al cărui conţinut îl cunoaştem de la începutul anului, prevede modificarea şi completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob cu diferenţa că vor fi interzise în mod explicit simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar.

Deputatul PNL, George Scutaru, co-iniţiator al proiectului de lege în colaborare cu Institutul „Elie Wiesel”,  a declarat că „între faptele, simbolurile şi organizaţiile interzise vor fi introduse şi acelea cu caracter legionar pentru a ţine cont de o realitate istorică. Această referire este perfect justificată de politica rasială promovată între septembrie 1940 şi ianuarie 1941 de guvernarea legionară, de atrocităţile comise la adresa cetăţenilor de origine iudaică şi nu numai. Totodată se introduce în lege şi o definiţie dată Holocaustului pe teritoriul României astfel încât această să introducă şi persecuţia sistematică şi anihilarea evreilor sprijinită de autorităţile şi instituţiile statului român pe teritoriile administrate de acestea în perioada 1940 – 1944”.

În felul acesta, Crin Antonescu va pune în practică, involuntar, o cabală a numelor, reeditând prigoana antilegionară declanşată în 1941 de un alt Antonescu.

Ceea ce nu va putea Antonescu justifica este problema creată în raport cu modul în care legionarii au fost trataţi de SUA şi statele Europei occidentale din 1945 şi până în prezent, beneficiind de toate drepturile de organizare şi manifestare sub titulatura Miscării Legionare, colaborând cu structurile acestor state şi fiind ocrotiţi de acestea. Ca să nu mai vorbim de faptul că, dacă ar fi cum spune Antonescu, ar însemna că statul român a acordat, de 24 de ani, indemnizaţii de deţinut politic la sute de mii de fascişti, condamnaţi de comunişti pentru activitate legionară.

Dar asta va face subiectul articolelor ce vor urma în seria pe care o deschidem astăzi sub genericul „Prigoana”.

de Florin DOBRESCU
13 Comments
 1. ion says

  Foarte bine va face. Ticalosi de legionari. Faceti propaganda unei miscari politice criminale care i-a ucis pe I.G. Duca , Nicolae Iorga si Virgil Madgearu si mai aveti neobrazarea sa pozati in crestini. Nu va este voua rusine ?Crestinismul propovaduieste mila si dragostea de aprope iar legionarii au raspandit ura si asasinatul . Legionarii si comunistii la lada de gunoi a istoriei.

  1. Florin Dobrescu says

   Care I G Duca, în calitate de prim-ministru a dispus desființarea unui partid în plină campanie electorală, arestarea a 10000 de legionari și omorârea a 6 lideri ai Mișcării. Gestul celor 3 legionari de a-l pedepsi a fost firesc, în condițiile în care șeful guvernului a suspendat statul de drept și a introdus domnia abuzului.
   Mai citește, incultule!
   Florin Dobrescu

  2. Florin Dobrescu says

   Și încă ceva: eu am curajul să semnez cu numele meu. Tu ai tăria de caracter să semnezi cu numele real, și nu cu pseudonimul acela de doi lei?
   Sau ești chiar Căcărău-Antonescu în persoană?

 2. pui de dac says

  Iorga si Madgearu au fost ucisi de un agent NKVd care dupa 44 si-a primit familia peste granite fara probleme…cat despre miscari politice criminale PNL si PNT au fost mult mai criminale decat ML desi nu a avut cel putin pe vremea lui Carol nicio victima din randul membrilor sai pe cand legionarii au avut sute de morti si zeci de mii raniti sau intemnitati din ordinul lui Carol si a concubinei sale evreice Lupeasca volf si a lacheilor sai Duca, Calinescu etc. Victimele PNL sau PNT au fost oameni simpli care voiau doar dreptate si o paine mai alba cum au fost taranii din 1907 10.000! impuscati la ordin sau muncitorii de la Grivita, pe cand cei pedepsiti de ML au fost calai care au executat cu sange rece mii de romani vezi cazul din 1939 cand intr-o singura noapte din ordinul regelui Carol au fost omorati cate 3 oameni in fiecare judet apoi expusi timp de 3 zile pe strazile oraselor si chemati copiii de la scoala sa-i vada chiar marele Iorga lovind unul din cadavre cu piciorul. Bolsevicii si continuatorii lor de azi ar fi in stare sa-i scoata criminali si pe eroii nostri Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Avram Iancu, Tudor, Horia s.a.m.d. In mentalitatea colectiva inca persista prostia inoculata timp de 40 de ani romanilor ca legionar=criminal dar tot mai multa lume afla adevarul istoric. In plus de peste 70 de ani nu s-a mai intamplat absolut nimic iar Miscarea Legionara a actionat in libertate atat in Occident pana in 1989 cat si in Romania dupa 1993 si atunci cui foloseste tot tambalaul asta. Lacheului evreilor de la Elie Wiesel Ponta, Antonescu&co …si tuturor politicienilor carora le e frica si de umbra Capitanului si de poporul care afla adevarul si isi va face dreptate intr-o zi!

 3. Iacobini A. says

  Ion aka jidf pnl usl pdl aceeasi mizerie…exista un Dumnezeu si pentru tine!

 4. raulmarta35 says

  Bai oameni buni nu v aţi săturat de jeguri şi trădători. Din 89 numai la asta asistăm iar de ultimii aşa numiţi regi carol şi jegul astalant. Sint nişte criminalii ce la noi nu ar avea ce să caute . Dece Mareşalul Ion Antonescu nu i sa făcut dreptate. Iar de comunişti nu uitaţi ca au făcut şi bine. Gheorghiu Dej şi Ceauşescu. Rău su făcut care era lîngă ei şi acuma sint şi au fost la putere.

 5. czc adrian says

  …holocaust…?..oare tribunalul de la Nurnberg pentru ce a fost…?sa speram ca nu pot ei sa aresteze cat de multi suntem NOI…pentru Sfanta Cruce pentru Tara Traiasca Legiunea si Capitanul

 6. […] Dar asta va face subiectul articolelor ce vor urma în seria pe care o deschidem astăzi sub genericul “Prigoana”. De Florin Dobrescu – Buciumul […]

 7. Sorin ANDREI says

  Iata inca un prilej, din pacate creat de altii si nu de noi, national-crestinii, de a pricepe odata pentru totdeauna ca in fata vicisitudinilor care nu-nceteaza avem nevoie de forta unitara.
  Critici mai bine ori mai rau informati (sau intentionati) au fost si vor fi in permanenta, dar nu acestia sunt tinta noastra, ci oamenii care gandesc si incearca sa si traiasca in spirit legionar si care daca s-ar solidariza institutional in „blocul” organismelor de factura legionara – TpT+FIGO+BV – ar putea, impreuna cu cei pe care i-ar gasi deja aici, sa mai indrepte balanta aceasta absolut dezechilibrata a luptei dintre legionari si denigratorii elementului traditional romanesc.
  Atata timp cat vom sta unii prin Veseliei, altii prin, sa zicem, Teatrul National, altii pe la nu stiu ce reviste ori edituri si multi, destul de multi, prin biserici si manastiri, care acasa, toti, ne inchinam unui singur Dumnezeu dar si unui singur Capitan, wieselilor si asa zisilor cacarai le va zburda inima in ceea ce priveste atacarea noastra.
  Cand acestia toti insa si poate chiar mai multi decat atat, adica romanii ortodocsi si demofili, vom striga la unison in mod public, implicat si responsabil pentru o Romanie a romanilor credinciosi si nationalisti in care poate trai oricine respecta aceste principii, lucrurile se vor schimba radical. Wieselii si cacaraii isi vor gasi ei alte ocupatii. Pana atunci insa noi dam din gura, care pe unde apucam, iar ei lucreaza.
  Pacat ca le dam aceasta posibilitate!

 8. dumitrescu ovidiu says

  Vrednicul de pomenire, preacuviosul Iustin Parvu a rostit candva 3 cuvinte de o importanta exceptionala: Unitate, Unitate, Unitate.
  Daca ne gandim cat de actuale sunt aceste cuvinte in acest moment de cumpana pentru tara si pentru viitorul politic al miscarilor nationaliste de dreapta din Romania, este cazul ca unii lideri nationalisti, crestini ortodocsi declarati sa dea dovada de ceea ce inseamna iubire jertfelnica.
  In unitate si in adevar putem merge spre biruinta.
  Cand interesul national va fi mai presus de orice orgolii personale sau de grup, atunci intr-adevar, vom deveni o forta.
  Neintelegerea acestui deziderat imperativ asigura implicit succesul celor care nu mai reprezinta demult interesele Romaniei.

  1. Sorin ANDREI says

   Corect! Cand interesul national va fi mai presus de micimea noastra sufleteasca, atunci vom incepe sa devenim o forta.
   Cand insa?!

 9. Nea Costel de la colt says

  Pentru „Ion” (postarea din 8 octombrie 2013 – 18:51).
  Asculta ba avortonule!! (asta e limbajul cu care trebuie sa i se vorbeasca unui neispravit ca tine), Ai descoperit internetul? Ia fi atent aici: Cand te mai mananca in cur sa-ti versi ideile alea de mare comunist imbecil pe aici sau prin alta parte, ai bunul simt si nu mai aduce acuzatii nefondate. La lada cu gunoi sau in hasnaua cu cacat sa te duci tu cap de musca. Cum dacu` umbla liberi d`astia ca tine!!?? Ar trebui sa fi inchis la gradina zoologica!!

 10. […] Legionare, atat de hulita (de ce oare?) de majoritatea politicienilor actuali si pe cale de a fi interzisa explicit printr-o lege initiata de presedintele Senatului, locuiau la mansarda casei Cantacuzino din strada […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php