Adevărul: „Un timişorean care se luptă cu mafia imobiliară ţigănească va candida pentru fotoliul de consilier pe listele unui fost partid legionar”

0 660

Citeşte articolul în Adevărul.ro, aici [click].

Vladimir Voiasciuc, proprietarul unei săli de culturism, s-a luptat ani de zile cu mafia imobiliară ţigănească. A reușit să adune dovezi pentru a demonstra cum operează rromii pentru a acapara casele din zona centrală.

Timişoreanul Vladimir Voiasciuc, omul care de ani de zile se luptă, pe cheltuiala lui, cu mafia imobiliară ţigănească din Timişoara, va candida pentru un post de consilier pe listele Partidului Pentru Patrie.

Vreau să mulțumesc sutelor de concitadini care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la alegerile locale, în calitate de independent, pentru funcția de consilier al municipiului. Devansarea alegerilor locale, prin fixarea acestora la data de 10 iunie 2012, ne-au scurtat considerabil perioada de pregătire pentru participarea la cursa electorală.

Pentru că adunarea unui număr suficient de semnături înscrierii în cursa electorală din poziția de independent este incertă, am decis să particip la alegeri pe listele Partidului „Totul Pentru Țară”, conducerea partidului garantându-mi libertatea deplină în deciziile pe care le voi lua și țin să le mulțumesc”, a spus Vladimir Voiasciuc.

Vladimir Voiasciuc susţine că obiectivele sale şi ale fostului partid „Totul Pentru Țară” se suprapun, iar lupta contra corupției constituie elementul esențial al programului lor. “Sunt totodată mândru să particip la bătălia electorală, alături de oameni de mare valoare, pe lista unui partid creat de luptători din Rezistența Națională Anticomunistă și foști deținuți politici. Am convingerea că împreună suntem mai puternici și putem realiza cu ajutorul vostru, al timișorenilor, lucuri cu care să ne putem făli”, a mai spus Voiasciuc.

Luptele lui Voiasciuc

Vladimir Voiasciuc, proprietarul unei săli de fitness aflate într-o clădire pe care au pus ochii baștanii, este primul timișorean care a reușit să adune dovezi pentru a demonstra cum operează rromii pentru a acapara casele din zona centrală. Voiasciuc a filmat, fotografiat și înregistrat audio scandalurile provocate de rromi, după care a conceput un site pe internet, www.nusuntcarnat.com, unde a postat aceste dovezi. În același timp, timișoreanul a pus la dispoziția poliției probele, fiind deschise mai mute dosare penale.

Pe calapodul partidului legionar condus de Zelea Codreanu

Totul pentru Țară a fost partidul legionar, constituit în urma dizolvării Gărzii de Fier (1933). Conducătorul era Corneliu Zelea Codreanu, cel care cere pe 21 februarie 1938 dizolvarea partidului, după care a fost arestat şi executat.

Partidul Pentru Patrie a fost înfiinţat în 1993 de un grup de vechi cadre ale Mişcării Legionare, luptători în Rezistenţa Naţională Anticomunistă şi foşti deţinuţi politici. În 1993, grupul de iniţiativă s-a prezentat în faţa instanţei Tribunalului Municipiului Bucureşti. În cadrul şedinţei publice, reprezentantul Procuraturii a obiectat, invocând faptul că Totul pentru Ţară a fost expresia politică a Mişcării Legionare între 1935şi 1938, motiv pentru care instanţa a respins cererea de înregistrare legală a partidului.

“În 1995, cadrele fondatoare ale PPP, oameni aflaţi la vârste foarte înaintate şi suportind sechelele regimului de detenţie la care fuseseră supuşi, considerând că nu mai întrunesc condiţiile bilologice necesare organizării şi dezvoltării teritoriale a partidului, au hotărât să predea conducerea unor cadre mai tinere”, se arată pe siteul partidului.

În 2005, a fost ales un nou Consiliu Politic, având ca preşedinte pe doctor Constantin Iulian. “Partidul “Pentru Patrie se revendică de la valorile doctrinei naţional-creştine, situindu-se la dreapta eşicherului politic românesc”, mai scrie site-ul partidului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php