Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Donald Trump o spulberă pe Merkel: „Oamenii se întorc împotrivă, coaliția fragilă e zdruncinată”

„Nu vrem ca ceea ce se întâmplă cu imigrația în Europa să se întâmple și la noi!”, a adăugat Trump pe Twitter. Astfel a calificat președintele american Donald Trump criza politică din Germania, provocată de migranți. Liderul american consideră că poporul german se ridică împotriva cancelarului federal Angela Merkel în problema migrației și că „Europa a făcut o mare greșeală”.
Donald Trump o spulberă pe Merkel: „Oamenii se întorc împotrivă, coaliția fragilă e zdruncinată”Donald Trump o spulberă pe Merkel: „Oamenii se întorc împotrivă, coaliția fragilă e zdruncinată”
„Oamenii din Germania se întorc împotriva conducerii lor, în timp ce migrația zdruncină coaliția deja fragilă de la Berlin. Criminalitatea din Germania este ridicată. Mare greșeală s-a făcut în întreaga Europă permițând intrarea a milioane de persoane care i-au schimbat atât de puternic și de violent cultura!”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.
Uniunea Creștin-Socială (CSU) germană, partidul bavarez partener al Uniunii Creștin-Democrate (CDU) a cancelarului german Angela Merkel, i-a cerut luni acesteia din urmă să negocieze în două săptămâni o soluție europeană pentru problema migrației, în lipsa căreia liderul CSU și totodată ministrul de interne Horst Seehofer urmând să dispună închiderea frontierelor Germaniei pentru migranți.

După acest anunț, Angela Merkel a organizat o conferință de presă la care a apreciat drept rezonabil acest termen de două săptămâni, întrucât el corespunde Consiliului European din 28-29 iunie, insistând că astfel are un mandat puternic de negociere cu liderii europeni la acest capitol.
sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35269

Postat de pe 18 iun. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

6 comentarii for “Donald Trump o spulberă pe Merkel: „Oamenii se întorc împotrivă, coaliția fragilă e zdruncinată””

 1. Ionut Moraru

  „Solutia europeana” va fi luati-i voi ca eu i-am chemat dar nu pot sa ii tin. Sa vezi atunci slugile de la Bucuresti cum vor executa ordinul, cu cat zel, in opozitie cu tari demne precum Cehia, Polonia, Ungaria…

 2. ANTIPUTIN

  Romanii inapoi acasa ! Inapoi din toate tarile occidentale !

 3. ANTIPUTIN

  Ionut, taru’ti da un banut ?

 4. ANTIPUTIN

  PUTErau are o papusa americana care joaca cum vrea el (mai ales ca este chel)

  Mai precis, ea este cheala

  Si’o orneaza c’o beteala

  Cand Trump ii intinde mana

  De rusine, chiar si luna

  Isi acopera cununa

  Cum batranul continent

  Sufera ca un dement

  Sa’l tina c’un document

  Pe trompetistul sergent ?

 5. Ionut Moraru

  Eu nu primesc banut
  Dar tu esti cam prostul
  Usor hanicăputz

 6. Ionut Moraru

  Eu nu primesc banutz
  Dar tu esti cam prostutz
  Usor hanicăputz

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php