UE sau URSS? DICTATURĂ PE FAȚĂ la Bruxelles! Poliția a fost trimisă să OPREASCĂ o conferință a CONSERVATORILOR. ECR: SFÂRȘITUL DEMOCRAȚIEI începe atunci când DIZIDENȚA e REDUSĂ LA TĂCERE

0 991

Conferința NatCon urma să fie organizată, marți și miercuri, la Bruxelles. După ce două locații au fost anulate, s-a găsit o a treia unde să se desfășoare, însă participanții s-au trezit cu poliția la ușă, potrivit European Conservative.

După ora 13:00, tot mai multă poliție s-a adunat în fața ușii și nu a lăsat participanții să intre. Autoritățile și-au motivat precauția spunând că evenimentul găzduiește „extremiști anti-LGBT“.

Le-a fost interzisă intrarea mai multor demnitari europeni. Europarlamentarul Patricia Chagnon nu a putut să intre le veniment, fiind blocată de poliție. La fel a pățit și Éric Zemmour, șeful partidului Reconquista Franceză.

Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din Parlamentul European a transmis următorul mesaj: „Sfârșitul democrației începe atunci când mainstreamul reduce la tăcere disidența”.

Decizie judecătorească pentru anularea conferinței

Ofițerii au intrat în locul care găzduiește evenimentul și au transmis o decizie judecătorească prin care se cere oprirea conferinței pe motiv că pune în pericol siguranța publică.

Potrivit The Telegraph, documentul sugera că discursurile unor personalități precum Nivel Farage și Suella Braverman ar putea crea la dezordine publică sau ar putea prezenta opinii rasiste și homofobe.

ADF International a susținut o contestație juridică de urgență după ce poliția de la Bruxelles a închis conferința NatCon. Forțele de ordine au dat vina pe opiniile despre avort, căsătorie și Uniunea Europeană.

Președintele conferinței, forțat să oprească evenimentul de primarul din Bruxelles

„Poliția nu lasă pe nimeni să intre. Oamenii pot pleca, dar nu se pot întoarce. Delegații au acces limitat la alimente și apă, care sunt împiedicate de livrare.”, au transmis organizatorii conferinței.Nigel Farage a susținut că nu a existat „nicio amenințare pentru ordinea publică” la conferință.„Este destul de clar că (n.r. conferința) va fi închisă. Ei spun că pune în pericol ordinea publică, dar asta nu este deloc o scuză. Nu există nicio amenințare pentru ordinea publică aici”, a mai zis el.„Știam că nu voi fi binevenit înapoi la Bruxelles“, a mai zis Farage.În ciuda deciziei, poliția a lăsat conferința să continue, dar a împiedicat alți participanți să intre.

Yoram Hazony, președintele conferinței, a declarat că echipa sa a fost informată de cei de la locație că trebuie să anuleze evenimentul pe fondul „presiunii politice” din partea lui Philippe Close, primarul Partidului Socialist din Bruxelles.Același primar nu a avut nicio problemă să-l invite, anul trecut, la Bruxelles, pe primarul Teheranului, a zis Suella Braverman, fost ministru de Interne în Marea Britanie…

…Conferința NatCon este organizată de Fundația Edmund Burke, un think tank de dreapta.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php