Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Dragnea: PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil. Responsabil de proiect: Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, 7 mai 2018, citat de Agerpres, că PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil:

În ceea ce privește comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situația familiilor monoparentale. Trebuie o discuție serioasă pentru a acoperi toate zonele. Dar una nu exclude pe alta.

Întrebat dacă partidul lucrează la un proiect de lege în acest sens, el a răspuns afirmativ:

Da. Deja lucrează chiar cu asociații din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu asociații, cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuțiile și contactele cu aceste ONG-uri și le consider foarte bune.

Declarațiile au fost făcute la ieșirea liderului de la Biroul Național Permanent la PSD. News.ro mai informează că responsabil cu proiectul legislativ al parteneriatului civil este Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34735

Postat de pe 7 mai 2018. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php