Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Între timp în Germania: Conservatorii sunt etichetați ca „fasciști”, iar „antifasciștii” se poartă ca neonaziștii

Între timp în Germania:

Imagine similară

Un participant la demonstrația “Merkel muss weg” – Hamburg a fost bătut de către Antifa și dus în comă la spital.

Organizatorul unei demonstrații “Merkel muss weg” din Kiel a fost “demascat” ca “nazist” de către Antifa la locul său de muncă. Antifa au cerut angajatorului să-l concedieze. În Kiel nu a mai fost organizată nici o demonstrație.

Unei politiciene AfD, membră în Landtag-ul Saxoniei i-a fost vandalizată casa, atac revendicat apoi de către Antifa, care au promis că nu e decât începutul.

Postbank a închis fără explicații contul think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de către Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont făcute la alte bănci au fost respinse imediat.

WELT și ZEIT au anchetat colaboratorii angajați de către membrii AfD din Bundestag, inclusiv ce scriu ei pe mediile sociale și la ce dau like, încercând să găsească legături cu scena extremistă de dreapta / neo-nazistă.

Un episod al serialului polițist “Tatort” este despre niște germani neo-naziști care asasinează niște libieni cumsecade. Prin coincidență, pe șeful acestor neo-naziști îl cheamă Gauland.

 

de Paul Bașotă, Facebook

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34531

Postat de pe 22 apr. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Între timp în Germania: Conservatorii sunt etichetați ca „fasciști”, iar „antifasciștii” se poartă ca neonaziștii”

 1. Ionut Moraru

  Nu exista nici o difrenta intre bolsevicii care scoteau ochii preotilor, violau maicile in manastiri, executau oameni pe strada la delatiunea unui vecin jidan si acesti neo-bolsevici agresivi, violenti si criminali care il pun pe Lenin si Marx in icoana si carora ar trebui sa li se aplice ordinul lui Adolf Hitler referitor la comisarii bolsevici cazuti prizonieri. Nu spui care…dar era cu pac-pac!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php