Actrita de la Hollywood: Scolile publice spala copiii pe creier cu asa-zise idei progresiste

0 738

sorbofamily1

O actriţă care nu şi-a anunţat crezul politic până acum a ieşit în public împotriva a ceea ce numeşte „agenda progresivă” din şcolile publice americane.

Sam Sorbo, soţia actorului Kevin Sorbo, din serialul de televiziune „Hercules”, îşi educă acasă copiii şi de curând a început să publice articole despre acest subiect.

Într-un interviu acordat ziaristei Dana Loesch de la televiziunea The Blaze, actriţa mărturiseşte că nu s-a aşteptat ca subiectul educaţiei să stârnească atâtea controverse politice. Dar s-a înşelat.

„Sigur că şcoala este cel mai politizat subiect, pentru că acolo este introdusă cel mai dur agenda progresivă”, a declarat Sam Sorbo.

Actriţa a declarat că a ezitat să-şi dezvăluie convingerile politice în public, deoarece se temea de posibile represalii la Hollywood.

Dar nu a mai putut să tacă în legătură cu subiectul educaţiei: „Oameni buni, când vă trimiteţi copiii la şcoală, nu aveţi idee ce face şcoala cu creieraşul lor proaspăt, pe care-l spală cu idei progresiste, liberale. Ideile cu care sunt îndoctrinaţi copiii nu sunt etice faţă de America”. De pe Stiri pentru viata

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php