No MOHACI, acum ce ne faci!

0 302

prefect-mohaci-protest-2Ruperea USL-ului aduce primul accident politic la Brașov, anume schimbarea prefectului Mihai Mohaci cu prefectul impus de UDMR, Romer Ambrus Sandor Mihaly. Să ne aducem aminte că acum cațiva ani, USL-ul  milita impotriva UDMR-ului care ajuta PDL-ul să ajungă la guvernare. Astăzi “hienele roșii” rămase fără PNL ne pun ceață pe ochi aducând UDMR-ul la guvernare, uitând de contradicțiile de acum ceva timp. Nu în orice mod, ci în cel mai odios, acceptând cererile UDMR-ului, una dintre acestea fiind funcția de prefect a Brașovului, un județ unde populația maghiară însumează undeva la 7%.

Foarte interesant este de analizat personajul Mihai Mohaci. Cine este acest personaj? O intrebare banală în condițiile în care atunci când a ieșit în calea protestatarilor care militau impotriva proiectului de la Roșia Montană, nu a fost recunoscut de protestatari. Cu toții ne intrebam cine este. Acest lucru rezultând din faptul ca la numirea prefectului cetățenii județului nu contează. Dar trecem peste asta și vedem că, acolo sus, există un Dumnezeu și anume, fostul prefect în toamnă susținea că a fost agresat de protestatari. Un fals care acum a fost răsplătit, se pare că Dumnezeu mai lucrează și înainte de judecata de apoi, avand în vedere că în momentul întâlnirii cu protestatarii a cerut polițiștilor să ne legitimeze, să primim amendă pentru faptul că am iesit în stradă, dovedind  că ne pasă de țara noastră, sperând că o putem scoate din ghearele compromisurilor politice.

Astazi un alt prefect  necunoscut X, îl înlocuieste pe fostul prefect necunoscut Y. Noul prefect nu reprezintă populația etnică a județului Brașov. Un ochi râde pentru prăbușirea domnului Mohaci, dar unul plânge pentru scopurile și ideologia noului prefect. Lansăm pentru domnul Mohaci o invitație la proteste pentru „recuperarea” postului pierdut în avalanșa deciziilor impuse de ciuma roșie căzută peste țară.

Alex Belciu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php