„Starea de alertă” naște monștri: Cristina Bălan și soțul ei, hărțuiți de poliție pentru că cei doi copii ai lor, cu Sindrom Down, s-au urcat pe niște tobogane în parc

0 1.365

Situație foarte urâtă petrecută joi în București. Cunoscuta artistă Cristina Bălan și soțul acesteia, Gabriel, au fost hărțuiți de doi polițiști locali din sectorul 4 pe motiv că fiii lor, ambii cu Sindrom Down, s-au urcat pe niște tobogane pe care nu aveau voie, dintr-un parc.

Conform artistei, cei doi copii veneau de la kinetoterapie și imediat ce au coborât din mașina familiei, au luat-o la fugă prin parc. Într-un moment în care au observat alți copii că se joacă la un tobogan lângă care era un semn de „accesul interzis” cei doi s-au alăturat urcându-se pe respectiva construcție.

În acel moment au fost interpelați de un polițist local care i-a somat să părăsească parcul. Încercările Cristinei Bălan de a le explica celor doi polițiști locali că este vorba despre niște copii cu dizabilități s-au lovit de indiferența acestora. 

Mai mult, după ce copiii au fost convinși să coboare, unul dintre polițiști i-a cerut mamei să rămână pe loc, în ploaie, până verifică identitatea acesteia.

Toată scena a fost filmată de către soțul artistei, care a venit după ce începuse discuția. România este, în continuare, în „stare de alertă”.

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php