Cine sunt ADEVARATII EXTREMISTI din ROMANIA?

1 793

Zilele acestea Comisia pentru drepturile omului, culte şi minorităţi din Senat a avizat favorabil proiectul de lege ce dorește interzicerea manifestărilor și organizațiilor cu caracter legionar, cu toate că legea este anti-constituțională și împotriva drepturilor omului. Inițiativa îi aparține lui Crin Antonescu, dar în spatele ei se află Institutul ”Elie Wiesel” condus de Alexandru Florian, fiul comisarului ideologic bolșevic Radu Florian. O astfel de lege de inspirație totalitară are ca scop persecutarea naționaliștilor români și condamnarea acestora la închisoare dacă își exprimă opinia. De ce? Pentru că actualul sistem corupt din România îi consideră extremiști, rasiști, antisemiți și xenofobi. Dar ce rău au făcut naționaliștii de sunt considerați extremiști? Și ce au făcut politicienii care doresc să îi vadă pe aceștia în spatele gratiilor?
În primul rând, oricine respectă cu adevărat Constituția României și Declarația Drepturilor Omului și ale Cetățeanului va ști că o asemenea lege are un caracter totalitar și încalcă o mulțime de drepturi ce ne sunt garantate de statul român și legislația internațională. Proiectul inițiat de Antonescu, aflat sub influențele marxismului cultural propagat de Alexandru Florian, prevede pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 15 ani pentru cine constituie o ”organizație cu caracter legionar”, aderă sau sprijină o asemenea organizație. Tot cu 3-15 ani de închisoare vor fi pedepsiți și cei care confecționează, vând, răspândesc, sau dețin în vederea distribuirii ”simboluri legionare”. Prin simboluri legionare se vor înțelege: drapele, embleme, insigne, uniforme, sloganuri și formule de salut. Această lege aberantă încalcă dreptul la liberă exprimare, dreptul la libertate politică, dreptul la liberă asociere a cetățeniilor români. Dacă avem o opinie bună despre personalități ca: Mircea Eliade, Valeriu Gafencu, Petre Țuțea, Părintele Justin Pârvu, Ioan Ianolide, Constantin Noica, Emil Cioran, Nae Ionescu, Dumitru Stăniloaie, Ion Găvrilă Ogoranu sau Radu Gyr putem fi condamnați și la 15 ani de închisoare. Nici nu mai are rost să menționez numele lui Corneliu Zelea Codreanu, Ion Moța, Vasile Marin sau Horia Sima. Având în vedere faptul că mulți legionari au avut mari contribuții la cultura și spiritualitatea românească, punerea în practică a unei asemenea legi de către politicienii corupți ar fi un ”genocid cultural”. Asta e democrație și libertate? Nu, este extremism, dar nu din partea naționaliștilor, ci a politicienilor corupți.

Băsescu și FMIUntitled

În al doilea rând, naționaliștii români au acționat tot timpul în cadrul legii, militând pentru libertatea și demnitatea poporului român. Dar în același timp extremiștii maghiari încalcă zilnic legile României: doresc destrămarea țării, separatism, răspândesc ura împotriva românilor și batjocoresc simbolurile naționale. Împotriva acestora nu se ia nici o măsură, nu sunt doar tolerați, o parte din ei sunt și parlamentari. Dar pentru politicieni ”extremiști” sunt tot naționaliștii care luptă împotriva antiromânismului. Dar naționalismul românesc nu e doar împotriva extremismului maghiar, ci și împotriva clasei politice corupte și trădătoare care de aproape 25 de ani a distrus și jefuit această țară. Cum naționaliștii români respectă legile, ”Institutul Elie Wiesel” și Crin Antonescu nu pot lua nici o măsură legală împotriva acestora. Deși s-a recurs la abuzuri în trecut, acestea nu s-au dovedit suficiente pentru a distruge naționalismul românesc, așa că acum se dorește aplicarea unei legi de inspirație comunistă.

che_guevara_ponta_chevron

În al treilea rând, ce rău a făcut legionarismul României? Chiar dacă toate minciunile spuse de comuniști și de așa zișii democrați de după 1989 despre legionari ar fi adevărate, toate acestea ar fi nimic pe lângă ce a făcut clasa politică în ultimii 25 de ani. Au vândut resursele naturale ale României străinilor, au distrus economia prin privatizări frauduloase, doar anul trecut au inventat zeci de taxe și impozite, au transformat țara într-o colonie a UE și FMI, au închis spitale, au tăiat hectare întregi de păduri (ce a dus la inundații și alunecări de teren), au forțat sute de mii de tineri să plece în occident din cauza sărăciei, au furat sume colosale din banul public, au dus o politică externă umilă împotriva intereselor României, au dat legi proaste care încalcă drepturile cetățenilor, au desființat locuri de muncă, au impus dictatura minorităților făcând în așa fel încât românii să fie discriminați în propria țară, au condus cu incompetență și lăcomie, au legalizat avortul și manifestările publice ale homosexualilor, au impus acte cu cipuri biometrice împotriva voinței populației și au făcut în așa fel încât un partid nou anti-sistem să nu se poată ridica să îi conteste. Acesta este adevăratul extremism, iar adevărații extremiști din România nu sunt cei ce simpatizează cu Mișcarea Legionară, ci clasa politică în frunte cu Băsescu, Ponta și Antonescu. Iar acum la propunerea fiului unui bolșevic doresc să dea o lege cu caracter totalitar. Parcă am fi în anii 50 când cei ce nu erau de acord cu sistemul erau clasificați ca ”dușmani ai poporului” și aruncați în închisoare de către comuniști.

23-Aug-Cacarau

Dacă Parlamentul va vota această lege, în România se vor putea manifesta după bunul plac comuniștii, extremiștii maghiari, homosexuali și chiar orice persoană ce discriminează românii. Dar dacă un român vorbește de bine despre Corneliu Zelea Codreanu, poate ajunge la închisoare. Mai credeți că trăim într-o țară liberă?  Codrin Goia –FrontPress.ro

Iliescu-Crin-Antonescu-Tariceanu-USL-PSD-PNL-KGB-by-Gugulanul

1 Comment
  1. Un roman says

    Comunismul trebuie încadrat internațional la terorism iar Comuniștii , fie ei jidovi, unguri , bulgari sau de orice etnie , Teroriști , si tratati ca atare , faptele lor trebuind a fi tratate ca atare .
    Iar termenul de nationalitate conlocuitoare este o aberatie intr-un stat ai căror nationalitate se trage de la denumirea statului ai căror cetățeni sunt.
    Nu se pot intitula decât cel mult : etnie . Ca etnie nu pot avea drepturi împotriva natinalitatii statului ai căror cetățeni sunt.
    Dacă ne Ținem numai de parastase s-ar putea sa ne obișnuim cu ele si cele viitoare sa devină un obicei ;
    Când ne vom întreba care este sursa lor ? Sa ne întoarce fata către ei si nu numai către cer sau pământ , in momentele de reculegere ; Tot ce se întâmpla in România de azi , se întâmpla peste capetele noastre plecate , in rugăciune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php