O Chilie Athonită AVERTIZEAZĂ, după legalizarea căsătoriei lgbt în Grecia: Dacă în România alegătorii nu votează împotriva partidelor care susțin această ideologie sau susțin structuri departe de ortodoxie, vom avea același rezultat

0 1.051

O chilie athonită”, blogul părinților români Pimen Vlad și Teologos din Sfântul Munte Athos, avertizează că România va urma pe calea Greciei dacă electoratul român nu va vota partide care se opun ideologiei LGBT

Într-un articol publicat pe blog, părinții atoniți au comentat recenta legalizare a căsătoriilor LGBT de către Parlamentul Greciei.

Legea prevede și posibilitatea de a avea copii, însă în cazul cuplurilor de lesbiene, acestea nu pot să cumpere copii de la mame care se ocupă cu nașterea și vânzarea de copii în acest scop (mame surogat) decât numai dacă lesbienele au probleme de sănătate. Aceasta se numește în termeni oficiali „reproducere asistată” sau „concepere cu părinte surogat”. Există afaceri (ferme) mari de astfel de părinți surogat. Cel puțin Ucraina era celebră pentru așa ceva încă de dinainte de război. Pentru a proteja și aceste afaceri, legea prevede posibilitatea cumpărării copiilor de la părinți surogat dacă sunt deja concepuți și dacă sunt din străinătate.

Calea care este lăsată liberă este desfrânarea unui partener cu o desfrânată sau un desfrânat (depinde de sex) până când va fi conceput un copil care mai apoi este luat de către cuplul distorsionat. De asemenea, aceste cupluri pot adopta copii de la casele de copii sau din centrele de plasament.

Primul ministru, Kyriakos Mitsotakis a spus „Oamenii care până acum au fost invizibili, de acum pot să devină vizibili printre noi și odată cu aceasta mulți copii pot într-un final să-și găsească locul potrivit. Pentru orice cetățean democratic, astăzi este o zi de sărbătoare pentru că de mâine o altă barieră va fi ridicată”.

Demn de remarcat că acești oameni au început chiar din ziua votării să fie vizibili însă nu cum vă așteptați, ci atentând cu cuțitul la viața unui cunoscut jurnalist grec – Gheorghios Theoharis – care transmitea live de la protestul pașnic al ortodocșilor ce citeau Psaltirea în fața Parlamentului Elen. Notăm că dacă nu săreau credincioasele, Gheorghios era mort la ora la care scriem.

Iarăși foarte important este și faptul că cunoscutul jurnalist a făcut plângere la poliție cu care a stat de vorbă în jur de 2-3 ore, iar polițiștii i-au zis că li s-a spus că „nu au ordin să intervină” și deci ortodocșii sunt lăsați în mâna lui Dumnezeu.

Un alt eveniment pe care îl semnalăm este și vandalizarea bisericilor ortodoxe de către cei care doresc „egalitatea”.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că anul trecut, în 2023, au fost alegerile în Grecia și acum, știindu-se în siguranță din partea poporului și a Bisericii care totuși s-a opus cât a putut, au început să-și implementeze agenda.

La începutul anului 2024 au fost presiuni în acest sens din partea Uniunii Europene care și-a exprimat îngrijorarea relativ la spionajul și urmărirea multor oameni, incluzând jurnaliști și rivali politici de către guvernul Mitsotakis – care a folosit până și arme electronice (spyware – programe de spionaj) pentru aceasta. În cadrul acestui program de spionaj au fost emise peste 15000 de ordine în acest sens.

De asemenea, Uniunea Europeană și-a manifestat îngrijorarea legată de faptul că poliția elenă este brutală cu acești rivali politici și că există discriminare în Grecia. Menționăm că fenomenul spionajului politic este o meteahnă foarte veche în Grecia, însă acum au scos-o din nou pe eșafod pentru a o folosi pe post de menghine. De fapt, îngrijorarea UE nu a produs niciun efect în rândul poporului, toți știind că este de fapt doar un pretext.

Iarăși, demn de menționat este și faptul că presa americană a prezentat legea ca fiind votată înainte ca votul să se încheie, având articole elaborate cu istoria problemei, date și declarații – dovadă că se știa dinainte în SUA care va fi rezultatul votului.

Uniunea Europeană, Guvernul, grupările de distorsionați sexual care promovează „egalitatea” sunt însă ipocrite. Ipocrizia se vede din faptul că în cazul de o gravitate maximă a jurnalistului ortodox de mai sus (Georgios era să fie înjunghiat) nu se ia nicio măsură la nivel instituțional și poliția are ordin să nu intervină.

Legea a fost votată cu 176 voturi „pentru” și 76 „împotrivă” într-un parlament de 300 de locuri. 2 s-au abținut iar restul au absentat. Președintele homosexual al partidului Syriza, Stefanos Kasselakis, i-a amenințat cu repercusiuni pe membrii partidului său dacă vor absenta sau vor vota împotrivă.

Mai menționăm că în Grecia exista deja parteneriatul civil ca formă de convețuire între cuplurile de același sex. Cu toate acestea, Parlamentul elen a pus pe plan secundar marile probleme cu care se confruntă cetățeanul grec astăzi pentru a vota această lege care este foarte importantă pentru cei obsedați sexual care își doresc copii pentru a-i învăța ceea ce știu.

Menționăm că dacă în România alegătorii nu votează în acest an electoral împotriva partidelor care susțin această ideologie sau susțin structuri departe de ortodoxie precum Uniunea Europeană și altele, vom avea la anul și noi același rezultat”, se arată în comentariu.

Părinții au îndemnat românii să voteze la eventualul Referendum pentru Familie și Libertate, pe care o inițiativă cetățenească încearcă să-l organizeze în 2024.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php