A murit Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse

0 735

Politicianul rus de opoziție Alexey Navalnîi a murit, a anunțat administrația locală a Serviciului Federal de Penitenciare din Rusia (FSIN).

Potrivit declarației FSIN, Navalnîi s-a simțit rău după o plimbare și și-a pierdut aproape imediat cunoștința”. „Au fost efectuate toate măsurile de resuscitare necesare, care nu au dat rezultate pozitive. Personalul medical de urgență a confirmat decesul condamnatului. Cauza morții este în curs de stabilire.”

Surse au declarat rețelei ruse de propagandă de stat RT că Navalnîi a murit din cauza unui cheag de sânge.

Navalnîi a fost deținut într-o colonie penală din zona arctică a Rusiei.

Politicianul avea 47 de ani.

În 25 decembrie, purtătoarea de cuvânt a politicianului rus de opoziție spunea că Alexei Navalnîi a fost mutat într-o colonie penală într-o regiune arctică din nordul Rusiei, după ce susținătorii pierduseră legătura cu el timp de mai bine de două săptămâni.

Navalnîi fusese localizat în colonia penală IK-3 din Kharp, în regiunea Iamalia-Neneția, la aproximativ 1.900 km nord-est de Moscova, a declarat purtătoarea de cuvânt Kira Yarmiș.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php