VREM LIBERTATE? Sau DICTATURĂ DIGITALĂ și SUPRAVEGHERE TOTALĂ?

1 1.695

Personal, mă preocupă din ce în ce mai puțin subiectele la ordinea zilei în mass-media, plandemii lansate în beneficiul Big Pharma, războaie provocate pentru profitul Complexului Militar Industrial etc.

În schimb, mă preocupă din ce în ce mai mult măsurile și legile strâmbe adoptate într-un cvasi-anonimat, fără proteste ca în plandemie, doar cu câteva semnale de alarma lansate de persoane din societatea civila sau de viitori candidati pentru parlamentul european. Aceste legi anti-naționale și anti-umane în fapt, care se adoptă pe tăcute, vor afecta drastic viitorul nostru și al copiilor noștri. Mă preocupă așadar din ce în ce mai mult lumea în care vor trăi ei.

Consider că anul viitor, dacă nu intervin alte catastrofe mondiale fabricate în laboratoarele de la Davos, vom avea de ales între LIBERTATE sau sclavie. De aceea cred că e crucială UNITATEA ROMÂNEASCĂ în jurul singurei formațiuni cu șanse de a accede la GUVERNARE, care și -a declarat răspicat în atâtea rânduri OPOZIȚIA la aceste legi liberticide și pozitionarea pentru LIBERTATE.

Și ca să nu spuneti că nu ați știut, iată agenda care ni se pregătește în caz că veți alege să dați gir în continuare slugilor care cred că s-au angajat deja să o implementeze, sau în cazul în care nu vă veți prezenta la alegerile de la anul. Pentru că repet va fi în joc LIBERTATEA noastră și a copiilor noștri…

DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!

CUM NI SE FURĂ LIBERTATEA

Sub ochii noștri, treptat și în lipsa oricărei reacții de împotrivire firești, civice, legale.

Întîi ne restrîng plățile în numerar, pe urmă vom avea doar monedă virtuală și acces la plăți digitale. Se instituie astfel un control pe proprietate, pe venituri și pe voința noastră. Cine nu e cuminte riscă să nu mai aibă acces la banii lui.

Fiecare din noi va căpăta o identitate digitală, în care vor fi stocate toate informațiile despre noi ca persoană. Decizia e luată deja, iar CE lucrează la implementare.

Alt lucru hotărît: vom călători numai pe baza unui ”certificat verde”, care va atesta că am acceptat inacceptabilul. CE și OMS au bătut palma.

Cenzura opiniei pe internet este o realitate pe rețelele sociale, însă curînd va deveni politică de stat pentru întreg mediul online și obligație pentru instituții publice și private.

Nu vom mai putea mînca decît produse sintetice, pentru că acelea naturale sînt pricină de poluare. Legea porcului, care ne interzice să creștem cîți porci vrem, să-i tăiem în propria ogradă și să-i consumăm în familie și cu prietenii, este doar începutul. Ca și autorizarea hranei pe bază de insecte.

În oraș vom circula numai pe distanțe care pot fi acoperite în 15 minute de mers pe jos, cu bicicleta sau cu mijloace de transport în comun, ca reflex al nebuniei verzi.

Nebunie care va determina transformarea radicală sau dispariția unor industrii, cu consecințe sociale nebănuite.

Morala publică de extracție creștină va fi înlocuită cu una fundamentată ideologic, care ne va împiedica să mai trăim creștinește. Orice recurs la tradiția noastră creștină va fi pedepsit.

Bomboana pe colivă va fi creditul social, de inspirație chineză. Atunci și numai atunci vom fi cu desăvîrșire ”sclavi fericiți”.

Unde a ratat comunismul materialist-dialectic să aducă ”raiul pe pămînt” cu forța, va izbîndi marxismul cultural, care a procedat la reeducare prin sistemul academic, prin presă și divertisment?

1 Comment
  1. CJ says

    Si totul pentru mai binele nostru…Vom fi liberi si fericiti…
    Vai de noi! Hidra ataca din toate partile…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php